Ahoj holky,mám dotaz.
Jsem na rodičovské dovolené.Mám ji nastavenou na 3 roky.To je do června 2015.Pokud bych se,dejme tomu,příští rok v únoru rozhodla,že bych chtěla rodičovskou prodloužit o rok.Bylo by to možné??Musí mi z té částky 220 000kč něco zůstat,aby se to rozložilo do toho 4tého roku???
Omlouvám se,jestli píšu jak blbec,ale snad mě některá pochodpíte o co mi jde 🙂
Díky
@j.a.n.i no,ono jde o to,že já zaměstananá nejsem.Díky těhotenství jsem přišla o práci,takže se vlastně nemám kam vrátit,ale ráda bych zůstala s prckem doma do jeho 4tých narozenin.Ale vlasntě vůbec netuším,jak na to.Zda to půjde,nebo co proto mám případně pak udělat.Nejraději bych byla,kdybych znovu otěhotněla,ale tak nikdy nevím,zda to půjde atd.takže tak,no...
@maarika
rodicak si prodluzivat nemusis pokud chces byt osoba pecujici o dite - to muzes byt i jako zena v domacnosti co se stara o dite mladsi 7 let - stat za tebe bude hradit pojisteni, ale nedostanes ani korunu. (max pridavky na dite 9pokud na ne vas rodiny prijem dosahne. pokud neni prace neni v tom smysl - leda ze se rozhodnete co nejdriv aby nejaky prijem byl rozlozeny z tech 220000kc.
@zickemartina no,já bych ráda,kdyby mi rodičák navazoval na další 🙂 Ale tak nevím,zda to půjde a tak.Takže si raději zjišťuju info už takhle dopředu,abych věděla 🙂 Mě právě jde o to,aby za mě stát platil pojištění 🙂 Takže koukám,že můžu být v klidu a zatím nad tím nemusím přemýšlet 🙂
@maarika Nejsem si jistá, ale mám pocit, že rozdíl mezi tím, že si prodloužíš rodičovský příspěvek nebo zůstaneš doma jako osoba pečující o dítě do 7 let, je v tom, že při rodičáku můžes dát dítě neomezeně do školky. Pokud už rodičák nebudeš pobírat a budeš doma jako osoba pečující o dítě, do školky může dítko jen omezeně. Ale nevím, jak je to přesně. Pojištění za Tebe bude platit stát tak jako tak 🙂 Ještě mě napadá, že jsou možná nějaké výhody, když se jde z rodičáku na rodičák, ale to netuším. Možná je to jen můj subjektivní pocit, ale přijde mi lepší brát rodičák třeba jen 200 Kč měsíčně než být doma jako osoba pečující o děti.
@j.a.n.i Ahoj, řeším podobný problém jako tazatelka s tím, že ale zaměstnaná jsem. Tedy v 02/2015 mi končí rodičovská, ale ráda bych si jí protáhla na 4letou (v mezičase snad otěhotnět) a hodlám se dohodnout se zaměstnavatelem na prodloužení z oznámených 3 let na 4. Úřad práce mi to prodlouží, peněz budu pobírat o to méně, rozloženo o těch 12 měsíců. Proč by mi musel zaměstnavatel dávat neplacené volno, jak píše výše? Udělala jsem tedy chybu hned na počátku a měla jsem zaměstnavateli oznámit, že nastupuji na 4 letou rodičovskou, abych byla krytá? To by mi taky přece nedávali neplacené volno na období 3-4 roky dítěte, ne? Děkuji za odpověď! 🙂
@biene007 Protože 4 letá rodičovaká dovolená neexistuje, ta je dle zákoníku práce maximáln do 3 let věku dítěte. To, že se dá rodičák pobírat až do 4 let s tím nemá nic společného. Tedy bude nutné požádat o neplacené volno a je na zaměstnavateli, zda ti ho povolí nebo ne, pokud ne, tak budeš muset buď nastoupit nebo ukončit pracovní poměr.
Diky, uz jsem to tak nejak zjistila... Proste je to na prd 😢
dobrý den,chci se jen ujistit rodičovský příspěvěk jsem si rozdělili do 2let a 9 měsíců dítěte peníze na prodloužení už nemám,ale mám se zaměstnavatelem smlouvu na dobu neurčitou tak tedy si zřejmě mohu prodloužit u zaměstnavatele na dobu dokud dítěti nebudou tři a bude za mě zaměstnavatel platit alespon zdravotní a sociální? děkuji
@yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Rodičovský příspěvek a rodičovská dovolená jsou dvě rozdílné věci. Do kdy jsi nahlásila v práci rodičovskou dovolenou?
ano já vím mám jen rodičovský příspěvek měla bych to mít u zaměstnavatele do tří let,ale radši se podívám.Dočetla jsem se,že mi to zaměstnanec musí do tří let věku dítětě povolit tak se jen ujištuji
@maarika No, to je právě otázka o co ti jde - pokud opravdu o rodičovskou dovolenou, tak ta nad 3. narozeniny dítka prodloužit nejde. Pokud ti jde o prodloužení rodičovského příspěvku, tak to jde a ano musí ti na ten poslední rok z 220 000,- něco zbýt, ale prodloužení rodičáku neznamená, že bys mohla zůstat o ten rok déle doma z práce, to si stejně musíš domluvit se zaměstnavatelem a je otázkou, zda ti to dovolí, pokud ano, pak by se jednalo o neplacené volno.