Zdravím 🙂 nějaký dobrý tip na brigádu z domu při rodicaku ? 😊
@lachtanice86 celej život jsem dělala v gastru a to z domu jaksi nejde 😀
@anezkapremyslovna no jde o to, že většina je podvod, nebo výdělek nula nula kulový. Takze kdo něco umí dela to z domu, překlady, účetnictví, focení, pečení, nehty, žehlení atd. Tak záleží co TY umíš
@anezkapremyslovna A proč by to z domova nešlo dělat? Záleží teda co konkrétně jsi v gastru dělala. Pokud vařila, tak můžeš nabídnout třeba krabičky na objednávku. Nebo sestavit menu, které jsi schopná doma uvařit v počtu třeba 5-10 porcí, navařit a nechat si lidi vybrat. Udělat si takové „výdejové okénko“.
@lachtanice86 no účetnictví bych už asi nedala 🤦♀️ Ale každopádně děkuji
@anezkapremyslovna Co psát články, zkus dotazníky přes Median, občas to něco vydělá, já s nimi spolupracuju
@anezkapremyslovna A co kurzy vaření u lidí doma? Dělá to jedna Vietnamka, nevím teď jméno. Nebo oslovit firmy, které takové kurzy organizují, bývá to i večer, tak jestli je pro tebe reálné občas vypadnout a nechat někomu děti
@lennus to zní dobře kouknu na to 😉 děkuji
@anezkapremyslovna co třeba žehlení?
@anezkapremyslovna na účetnictví musíš mít buď praxi nebo Granta. Já mám ekonomicke vzdělání, účetnictví dělám doma muži a stejně to nemohu mít jako ofiko praxi, protože muž mě zaměstnat nemůže. Takže pak musím někam do firmy, abych mohla na sebe, protože granta jen tak neseženum taize účetnictvím pokud nemáš praxi, tak to stejně dělat nemůžeš, nebo si najít granta ale mít aspoň rekvalifikacak.
@anezkapremyslovna A co operátor? Stačí notebook, internet a sluchátka. Teď hledají na trasování.
@mitch_ik mužů nějaké bližší info prosím 🙂
@anezkapremyslovna https://smeny.operatorzdomova.cz/register/covid
Stačí se registrovat, vše ostatní pošlou do mailu. Volby směn si rozhoduje každý sám, o všem budete proškolená. Více info na operatorzdomova.cz. První link slouží k registraci do projektu 😊.
@anezkapremyslovna Ahoj, nevyděláte si tisíce, ale každá koruna dobrá na rodičáku 😉 zaregistrujte se přes tento odkaz,vyplňujte dotazníky a získávejte odměny 🙂https://www.narodnipanel.cz/pozvanka/365357
@anezkapremyslovna a co umíš?