Holky pomoc, dneska ráno se mi zdály vlasy nějaké světlejší tak jsem je zkoumala nalepená na zrcadlo a jsou bílé. Ani ne šedé ale normálně bílé. A jsou takové divné, hrubé. Nevíte co to jako je? Vždyť mi není ani 30 ☹ z čeho to můžu mít? Nejraději bych okamžitě běžela do drogerie pro barvu, nebo stačí když je vyškubnu? ☹
@janinaklinku tohle mi začalo asi ve 25. Asi tři roky jsem vždycky ten bílý vytrhla, než mi došlo, že je třeba se smířit s realitou života a začala jsem se barvit😀
@janinaklinku rostou mi bílé vlasy a barvim se
@janinaklinku Přírodní melír, jiné za to v kadeřnictví platí🙂.
Mě bude letos 30 a takových 5 let už mi rostou taky. Ale poslední rok už to začíná být kriticky. Fnuk :( 🤷🏽♀️
Je mi 36, první bílý vlas jsem si vytrhla v 16, dneska kdybych se neobarvila, jsem úplně bílá. Mám to po rodičích a nenadělám nic. Jsou horší věci 😉.
První v 19ti... Geny no, můj děda byl ve 30ti úplně bílej, mamka taky začala brzy. A třeba ségra 34 ještě zadnej, není to fér 🙂 Ke kadeřnici musím každých 6 týdnů, korona pro mě byla utrpení, ani nepočítám, kolik sprejů na odrosty padlo.
@janinaklinku
Bud rada,ze vlasy mas.Pacienti po lecbe rakoviny zadne casto nemaji.
ano, já vím, že mám být ráda za své vlasy. Už se mi párkrát stalo, že jsem našla jeden bílý, tak jsem si říkala, že asi stres, ale právě takové množství mě vyděsilo.
Jakými barvami si ty vlasy barvíte? Já to nebarvila už léta, tak vůbec nevím, která je teď šetrná pro vlasy.
@janinaklinku vitiligo? Moje dcera 8 ma bílé vlasy
@janinaklinku
zadna barva neni setrna,vsechno je to chemie.muzes zkusit hennu 🙂
@janinaklinku Zajdi ke kadeřnici
Vzdyt je to normalni 🤷♀️ Zadna panika 😉 Ja mam nastesti svetle vlasy, tak to neni tolik videt, ale vubec nevim v kolika letech jsem mela prvni. Jinak takovy vtipek (jak ze Sexu ve meste) - uz jsem nasla bile i tam dole 😄 Segra to ma taky a bohuzel ma tmave vlasy, ktere si nebarvi a uz se ji nekdo zeptal, jestli to ma bilej melir 😂 Ale ona to neresi.
Taky se mi občas objeví, pomáhá posílit ledviny, dbát na pitný režim a spánek a pak to přejde než se zase o sebe přestanu starat a jedu na dřeň 🙂.
Genetika, u nás v rodině ženské od 25 let první šedivé vlasy. Neřeším, barvím se hennou a je.
@janinaklinku netrhat. Bílý vlas je vlastně šedivý. Já je mám cca od 25let a neřeším. A ano, jsou silnější. Buď se můžete obarvit a nebo se s nimi smířit. Případně se domluvit s kadeřnicí, která udělá úpravu, že to bude vypadat jakože schválně,viz odkaz
https://www.super.cz/760780-ve-12-letech-ji-zac...
@janinaklinku Buď ráda, že jich máš pár až před 30. Já jsem si našla první šedivý v 18, myslela jsem si, že jsem nějaká nemocná. Teď je mi 30 a mám jich šedivých opravdu hodně. A v tmavých vlasech je to vidět brzo po obarvení. A ano, jsou takové silnější, hrubší, hůř se rozčesávají. Je mi z toho někdy do breku, ale prostě barvím, co se dá dělat. Šedivá chodit nechci. Když jsem se neobravila 2 měsíce po porodu, tak mi táta řekl, že vypadám jako Táňa Fischerová 😅, že bych se měla obarvit. Nejhorší je, že se dělají hlavně nahoře, kde je to nejvíc vidět, vzadu skoro šedivé nejsou.
@janinaklinku První šediny jsem zaznamenala asi ve 20. Začala jsem se barvit. Teď, v 36, jsem rok a půl bez barvy, na svoje šediny jsem pyšná. O to víc se však snažím ladit celkový styling, právě abych nevypadala jako Táňa Fischerová.
@dura175 nu a já zase šla cestou extrému, mám modré ombre a podhol, takže si lidi víc všimnou modré kebule,než šedin 😂 jediný, kdo si toho fakt všímá, je má mamka, která je šedivá od 18let. Až to půjde, tak to stáhnu celé do stříbrna a modré ombre nechám dál. Že mě mají za punkáče neřeším 😁 táta,když řešil, že mám pořád barevnou hlavu, tak jsem mu řekla, že neměl jíst lentilky, když mě dělal 🤣
Taky mám 😥 ve dvaceti to začalo jedním,za rok mi bude třicet a mám jich o něco míň šedivé, než má matka 😫 a takové krásné vlasy husté to byly, každý mi je chválil. A teď? Sladká minulost 😔 Obarvím a za měsíc můžu znovu...
@janinaklinku taky mam...a jaky sou tlusty, svine😂😌🤔