Ahojky máte někdo zkušenost se zmenšením džín pomocí pračky na 60stupnu? Někde jsem tento příspěvek zahlédla a tak mě zajímá kdo s tím má jaké zkušenosti.Objednala jsem si džíny jsou moc krásný hlavně ta barva ,ale velikosti minimálně o 2 čísla větší.Pořád váhám jestli zkusit tu pračku + sušičku anebo jestli vracet...materiál je tam z většiny bavlna ale kousek elastanu tam je přidany tak nevím.Kdyz vyperu tak nemůžu vrátit to samozřejmě vim🙃
vrat. Susicka zmensuje, ale vetsinou to netrefi tak, jak bys potrebovala a pak to proste rozmerove vychazi divne - nezmensi ti to pekne v tech mistech, kde bys potrebovala
Jestli mas moznost to vratit, tak samozrejme vrat a vem si jinou velikost.
Mne se parkrat omylem podarilo vyprat dziny s elastanem na 60 a byly furt stejne 😀
Pak je jeste dalsi moznost si je nechat zuzit zkusenou svadlenou.
Ale ja bych volila tu nejjednodussi moznost, a to vymenit za mensi velikost 😀
@exbordelar už je právě nemají menší to je to co mě štve 🤔
Mě susicka džíny nesrazila nikdy a spis naopak se džíny časem vytahují a zvětšují.
@krisstina93 nase susicka je naopak na vysrazeni skvela
Tak je zkus nechat zuzit. Kdyz se kouknes na svy, tak vetsina rifli je na to vylozene “stavena”. Maji velky svovy pridavek a daji se i rozsirit. Dobra svadlenka by si s tim urcite poradila. V nasi republice je jich opravdu hodne. Napr. skupina Sikulici na fb - je tam nekolik desitek tisic amaterskych i profesionalnich svadlen, urcite to tam nekdo bude umet 🙂
@2veverka děkuju
@2veverka a jakou máte?😁
@exbordelar díky moc
Electrolux. Srazi spolehlive🙂
@2veverka tak já to právě vrátila 😁😁
Vrať, jeans se kupuju o číslo menší, protože nošením vždycky povolí