Dobrý den. Má někdo zkušenost s tím, že bývalá přítelkyně fetuje a nedává dceru do školky?? Je v předškolním roce a je docela dost zaostalá!!! Mám strach,že něco udělá malý!!! Nevím,jak mám napsat na OSPOD a policii ČR. Pořadí mi prosím někdo??
@balogis Mockrát děkuji
Tak hlavnr by to mela oznamit i skolka. Jinak na OSPOD. V pripade, ze bude pootreba ospod oznami nanppcr, nebo vas tam poslou. Ale prvni krok ospod. Podotykam nenechat se odbyt. Rovnou muzete zazadat o svereni do pece. Nic tezkeho v tom nehledejte, jen je to beh na delsi trat
@barulina ano. Zajdu tam hned v pondělí. Ve školce mi říkali,že musím nejdřív sám,abych to podal a pak se to bude hýbat. Jsem z toho na prášky.
@jendaottmik skolka ma povinnost, pokud jenv predskolnim roce. Nicmene to tu neresime. Ja jsem policistka kdybyste potrrb9val nejakou radu z meho oboru.
@jendaottmik ano, rozhodně ihned dojít na ospod. Oni si to prošetří. Hlavně to fetování, a zváží jestli nedat dceru do vaší péče nebo někam jinam.
@barulina Mám prozbu na Vás. Musím napsat trestné oznámení???
Tak asi nefetuje tyden. Musela byt problemova uz davno. Zaostani neni ze dne na den. Sorry, do ted jste delal co? Mel dite ob vikend a ty hruze, co se deje s ditetem jen prihlizel?
@vitezove Tak nejdřív mě prověří,jestli jsem schopen se postarat,ne??😉
@makronka222 Já to vím asi tak od velikonoc!!! Protože má po tom boláky a chová se agresivně a chodí jak bez duše!!!
@jendaottmik A od Velikonoc jste tedy dělal co? To je půl roku. Máte v plánu jak to zařídit, pokud byste dostal dceru do péče vy? Jestli to skloubíte s prací, jestli pro ni máte nějaké zázemí doma, máte čas a sílu se jí věnovat? Doposud jste s ní asi nežil, jestli dobře chápu. Na koho chcete podávat trestní oznámení?
@jendaottmik jj, právě říkám, že zjistí, jestli by nebylo dítěti lépe jinde. A musí zjistit kde - jestli u vás, u prarodičů nebo třeba v domově.
@jendaottmik ne. Vy ne. Bezte nana pspod domluvtee se tam
Od Velikonoc milion moznosti jak vyresit bydleni, praci, dite, soud. To je masakr. Pokud je dite predskolniho veku, mluvit umi a pokud jste se vidali, tak jste se neptal na situaci doma? Ze sem nastvana nebo nemocna pozna i moje trilety dite, tak 5-6lety pozna, jestli je matka bez smyslu, vali se na gauci a nevnima, nebo naopak je akcni az moc. No, hlavne at uz neco delate a snad se to vyresi co nejdriv.
@jendaottmik Zajít případně na ospod oni se vším poradí