Zdravím , holky čím se holíte ,spíš mě zajmají intimní partie . Používám jednorázové žiletky od Gillette ,nebo jinou značku . Přímo na ní mě to docela tema žiletkama bolí ,jakoby to trhalo .
Když nebudeš holit proti směru růstu chloupků, tak tě to bolet a trhat nebude😀 z boku do boku, ze shoru dolů a nejsou ani pupínky 😆 jen né do proti směru růstu
Já používám pánské žiletky od Bulldog, víc mi vyhovují a přijde mi že se netupý tak rychle jako původní Gillette Venus, které jsme používala. Důležitý je správný směr jak píše @terkezz, to udělá opravdu hodně.
Panske ziletky z Lidlu 😃 a muzu i proti smeru a pohoda
Ja nemam 1 ktoré používam, tuším ze som ani nemala 2x po sebe rovnakú znacku 😂 ale kedysi som tiež nato veľmi trpela a pomohlo mi holenie každý deň maximalne každý 2. Odkedy to robím nemám problém s tým aby to bolo bolestivé/nepríjemné alebo aby som po tom mala vyrážky. 🤷🏻♀️ A to uz som mala aj tie najlacnejšie žiletky z dm z ich privátnej značky za pár korún takže pokiaľ máš správnu techniku a pravidelnosť tak je jedno aké budeš používať. 😂
Pouzivam Gillette Venus. Pokud te to taha (trha), je ziletka bud uz tupa, nebo nekvalitni.