Ahoj maminky, po porodu mám hrozně zničené a nekvalitní vlasy. Moje žehlička mi vlasy upaluje. Máte některá zkušenost s fakt kvalitní žehličkou co tolik neničí vlasy ? Jinak ano vlasy žehlit musím vypadám jinak jak čarodějnice 😂popripade nevíte nebo nezkusil jste nějaké narovnání vlasů ? Já zkoušela domácí brazilský keratin ale příprava složitá a moc rovné to dlouho nebylo. Předem moc děkuji všem za rady a zkušenosti 🙏😇
@danulka04 používám všechny možné přípravky a žehlím max na 160,ale i tak mě zas tak nevadí že jsou zničené ale to že mi žehlička vlasy upaluje 😳a to jí mám docela novou
Ahoj, měla jsem taky problémy, jak ty píšeš. Dva roky zpět mi Ježíšek nadělil tuto. A nemůžu si stěžovat. Už se nic nepálí 🤣
@nikoulinka moc děkuji🙏co bych dala za rovné vlasy 😂
@nikoulinka Myslím, že tam jsou důležité ty keramické desky, mám podobnou 🙂
@lidija1234 Jinak to chce přípravky na žehlení z kadeřnických potřeb, některé kromě termo ochrany mají i uhlazovací efekt. Pokud jsou vlasy hodně nepoddajné, tak možná to chce jiný šampon a kondicionér.
Ahoj, taky jsem měla častým žehlením zničené vlasy. Na radu kadeřnice jsem si koupila Steampod a nemůžu si ho vynachválit vlasy vydrží krásně rovné do umytí a nejsou zničené, je za potřebí na vlasy dávat 2 přípravky k tomu určené na bázi kreatinu. Je teda drahý, ale pro časté žehlení super.
@lidija1234 Zehlicku bohuzel neporadim, ale kamaradka, celozivotne nastvana na svoje krep vlasy, se vykaslala na zehleni a zacala s curly girl metodou, a teda musim rict, ze vlasy se ji hodne srovnaly a ma ted krasne vlnky. To jen, kdybys chtela s tou kvalitou treba zkusit neco udelat. 🙂
A jakou mas teď? Nicméně ono proste vlasy bude ničit vše, i sebekvalitnejsi zehlicka a přípravky to nezachrani. Pokud se zehlis každý den, tak se to projevi no, jsou to nepřirozeně vysoké teploty. Nekoukalas na cgm metodu? Taky sem měla vlasy jak čarodějnice a s tou metodou sem zahodila zehlicku i fen a mám krásné vlasy se skoro afro prstýnky :D
@lidija1234 Já teda nejsem po porodu, ale vlasy mám celý život hrozně jemné a nekvalitní, žehlím si je taky a mám je z toho zničené. Rada je asi žehlit na nízkou teplotu a používat přípravky na ochranu vlasů před teplem. Já se snažím alespoň víkendy, nebo dny když nejdu do práce nebo mezi lidi nežehlit, aby si vlasy odpočinuly.