Yes Visage. Zkušenost?

baleale
6. říj 2020

Objevili se mi vrásky v okolí očí a na čele, taky má pleť začala působit unaveným dojmem. Přemýšlím nad výplněmi na klinice a taky možná mezoterapii, prostě něco co dodá mé pleti živější a mladistvý vzhled. Zatím jsem na žádném zákroku nebyla tak by jsem byla ráda kdyby jste mi poradili, jestli nějaké zkušenosti máte s touhle nebo jinou klinikou anebo nějakým účinným zákrokem.

frenny
15. říj 2020

Na vráskách jsem ještě nebyla, zatím jsem spokojená s tím jak vypadám🙂  ale věřím že časem to budu taky řešit. Jinak na tyhle klinice mi dělali abdominoplastiku bříška v minulým roce. Jestli bych někdy potřebovala zase nějaký zákrok, tak bych tam jistě jela, byla jsem tam spokojená. Doktor i sestry byli fajn a zákrok se povedl a to je hlavní.

baleale
autor
21. říj 2020

Děkuji, já si tam zkusím zavolat co mi řeknou. Možná by bylo dobré si tam zajít na konzultaci ať dr. vidí co mám za problém a poradí co a jak. Přece jen oni se vyznají nejlíp. No hlavně aby nějaký ten zákrok pomohl.

frenny
26. říj 2020

@baleale No jistě na to tam přece jsou a zase ta konzultace tolik nestojí. Ale jistě netřeba hledat levný varianty, já jsem raději když jedu na jistotu někam kde ty zkušenosti mají. A jsem ochotná i zaplatit.

baleale
autor
3. lis 2020

Tak to jistě souhlasím, já jsem si je vybrala protože jsem hodně o nich slyšela. Určitě bych nejela jenom tak kdekoliv🙂

chlebika
18. lis 2020

Já jsem tam měla dělaná prsa u dr Al awu. A maminku chci poslat na operaci víček, které jí trápí již dlouho. Bude to dárek k Vánocům🙂

baleale
autor
2. pro 2020

Děkuji holky, už jsem se objednala na konzultaci příští týden. Jo a víčka jsem taky zvažovala, ale to někdy příště. Mám je po stranách jakoby spadlý a moje očí působí smutně. No uvidím jak to půjde.

chlebika
23. pro 2020

Určitě dej vědět jak to šlo. Ty víčka jsou dobrá věc, mamce začali ty horní překážet, jakoby to zorný pole má menší. Věřím že operace bude pro ni úleva.

baleale
autor
4. led 2021

@chlebika Tak jsem se dozvěděla že mezoterapie je nejlepší tak jsem již byla na prvním sezení. Příští rok půjdu znova. Ale rozdíl v pleti je viditelný, působí zdravě.  Zatím jedu beze výplní, možná někdy v budoucnu vyzkouším i ty. No kdybych to věděla tak si tam zajedu prv.

kulisek_28
19. led 2021

Můžu se zeptat, u jaký doktorky jsi byla? Taky zvažuji tuhle kliniku, přišla mi fajn a chtěla bych jet na výplň rtů a taky vrásek někdy až se to trochu uklidní.

baleale
autor
28. led 2021

@kulisek_28 Byla jsem u dr. Mackové. Velice milá paní doktorka. Příště se zase k ní chystám.

kulisek_28
18. únor 2021

@baleale Díky moc, já bych potřebovala zvětšit trošku rty aby mi to zvýraznilo kontury. Mám je také neforemný tak jsem se rozhodla, že to alespoň jednou vyzkouším, a kdo ví možná potom budu zákrok podstupovat častěji🙂 Zatím jsem jenom volala kvůli ceníku abych věděla co mě čeká🙂

ornelia
26. únor 2021

Ty kontury ti dokážou zpravit. Já jsem chodila na výplň do Yes Visage v Brně když jsem tam bydlela. Dělali mi několikrát rty. Mám je hrozně úzká a jedině výplní dosáhli pěkného tvaru a taky objemu.

kulisek_28
5. bře 2021

@ornelia Děkuji, já hlavně potřebuji zvýraznit tu vrchní tak doufám že to pomůže. Mám termín na duben, mohla jsem dřív ale raději počkám. Zase to tolik nespěchá, když i tak nikam nemůžu🙂

ornelia
23. bře 2021

@kulisek_28 S výplněmi to vytvarují pěkně. Jenom se nelekni, ono to to trošku může opuchnout a slabě zčervenat. Já to mám tak pár hodin po zákroku ale do druhého dne to zmizne.

kulisek_28
31. bře 2021

@ornelia S tím jsem i počítala, tak si beru celý den dovolenou. Dr říkala že u někoho je to více vidět ale u někoho vůbec, tak věřím že do druhého dne budu ok.

jolisha
14. dub 2021

Na mezoterapii jsem byla taky vloni ale u paní dr. Gabryšový🙂

kulisek_28
27. dub 2021

@jolisha Taky jsem byla u Gabryšový. Původně jsem chtěla k Mackový ale nakonec jsem jela k tyhle. Je fakt hodná a všechno mi říkala co bude dělat. Rty mi pěkně udělala, konečně má tvar jaký jsem chtěla. A ani to nebolelo a to zčervenání bylo minimální.

jolisha
4. kvě 2021

@kulisek_28 Jo paní dr je skvělá, už jsem u ní byla několikrát.

kikimas
14. kvě 2021

Byl někdo v Yes visage na plastické chirurgii? Já bych hrozně chtěla udělat nos a právě tuhle kliniku zvažuji.

frenny
27. kvě 2021

Byla jsem na plastice břicha u dr. Borského cca 2 roky zpátky. Vím, že taky dělá nosy ale víc asi ohledně rhinoplastiky nepomůžu.

kikimas
10. čer 2021

V pohodě. Ja jsem právě koukala na dr Molitora, hodně jsem četla že má pěkné nosy ale viděla jsem že taky dr Borský je dělá tak uvidím co mi řeknou kdybych tam šla. A co bříško, jsi spokojená? Vím, že má kámoška se hodně trápí po porodu tak taky řeší že by možná jednou šla na plastiku když se ji podaří našetřit. Zatím to řeší cvičením a tak, takže uvidí jestli se jí to nějak zlepší nebo ne.

frenny
25. čer 2021

@kikimas Ano bříško je super, jsem ráda že jsem do toho šla. Hlavně škoda, že jsem se neodhodlala dřív a dlouho jsem to odkládala. Jo a jinak se tam dá platit na splátky takže kámoška nemusí tak dlouho šetřit. Taky jsem to tak měla.

kikimas
9. črc 2021

@frenny Tak to je skvělé, jistě ji to řeknu, bude ráda. Přece jen tolik peněz sehnat by jí trvalo. Já jsem se konečně objednala na konzultaci tak jsem zvědavá.

frenny
15. črc 2021

@kikimas To určitě, proto to tak dělají. Ne každá si to prostě může dovolit hotově takže tohle hodně pomůže. A ke komu nakonec jedeš?

kikimas
20. črc 2021

@frenny Tak nakonec mám konzultaci taky s dr. Borským tak jsem zvědavá. Jedu příští týden🙂

frenny
6. srp 2021

@kikimas Tak doufám že budeš s nim spokojena. Je to skvělý chirurg.

kikimas
2. zář 2021

@frenny Tak konzultace byla fajn, doktor je velice příjemný. Měla jsem tolik otázek, že jsem se bála, že ho otravuji, ale byl trpělivý, všechno mi popsal a vysvětlil co a jak. Hlavně jsem se dohodli na termínu v listopadu, tak snad mi to vyjde. Jo a nakonec to budu taky brát na splátky.

frenny
17. zář 2021

@kikimas Tak to jsem ráda, že se ti líbil. Neboj taky jsem se ptala na každou blbost ale myslím že oni jsou zvyklí. Držím hlavně palce ať ti to vyjde.

kikimas
29. zář 2021

@frenny Děkuji moc, moc se těším. Hlavně že budu mít ten nedokonalý nosánek pryč.

motina
11. říj 2021

Ahoj, Borského jsem měla při operaci víček, takže můžu doporučit. Byla jsem s ním spokojená a taky operace dopadla skvěle.