Chtěla bych se zeptat,jestli je tu někdo,kdo prodává na vinted a nechal si převést z té jejich peněženky peníze na svůj účet,jak dlouho to trvalo(píší až 5 dní), ale jestli třeba dorazí dříve nebo zda se někomu stalo,že nepřišly. Včera jsem si zadala,že chci peníze převést na účet(mam spořitelnu), zadala jsem ten IBan,který jsem ale po dokončení toho převodu smazala ze svého vinted účtu. V peněžence mám psáno,že probíhá převod. Tak jen jestli jsem neudělala něco špatně,když jsem ho smazala a peníze mi dorazí nebo se s nimi mám rozloučit.
Díky za vaše zkušenosti.
@bamimi platba přišla vždy.
@martiniquest děkuji za odpověď
@rendulik82
@bamimi vždycky přišla. 5 dnů to netrvá. Převážně opravdu těch 48h
@sanoela A vyplnovala jsi to v appce nebo ti prisel podvodny mail? To se totiz stalo kamaradce. Pres mail ji od Vinted prisel nejaky odkaz, kam mela vyplnovat udaje ke karte. Byl to podvod
Vinted penezenka je bezpecna, ale ne ty podvodne e-maily, co se tvari jako ze jsou od Vinted, ale ve skutecnosti se jedna o podvod.
Ted mi psala sestra, ktera uz taky jednou naletela na podvod na marketplace, ze pani chtela nejdriv vec koupit se zaslanim pres Zasilkovnu a pak si to rozmyslela, ze zaplati predem za vec a pak posle kuryra, ktery to vyzvedne. Tak tohle zrovna podvod neni, ale jinak obvykle to podvod byva, protoze zjisti uplne vsechny udaje od uctu po jmeno, adresu, tel.c, e-mail a pak se to zneuziva.
Prevod mi trva vetsinou 48 hod. Platba prisla vzdy