Ahoj holky, maminky 🙂
Kde prosím kupujete podprsenky na velká prsa?
Normální, kojící, popřípadě na spaní?
Myslím opravdu na velká prsa. Žádný déčka 😀
Já koupila na Astratexu a dobrý. Sem-tam si ale holky stěžují, že jim podle toho měření na webu pak nesedly. Já spíše měla obvod "v mezičísle" a ta menší je mi těsnější. Teda nevím, kolik máš a zda to tam ještě mají - protože jsou "opravdu velká" a "ještě větší". Já měla před otěhotněním E-čka, teď ale netuším, zda mám "jen" F-ka nebo větší.
@leninka800 Velikost 70L/75K a seděla mi značka HotMilk model Obsession z eshopu johany.cz. Akorát mi teda přišlo,že obvody mají větší, jiné značky nosím 70/75 a tady bych snesla menší.
@leninka800 ahoj . Kupuji na Leontýna.cz. na astratexu mi nesedela v obvodu . A celkove byla nepohodlna . .
@leninka800
https://www.triola.cz/
Za mě spokojenost👍🏼
@leninka800 Jenom Triumph. Mám košíček G/F.
Barley , každou chvíli slevy a super kvalita
@leninka800 na velká prsa sehnat dobře padnoucí podprdu nebo hůř- plavky, je strašný problém. Za mě je jedno jaká značka, obchod atd. Je to prostě náhoda najít v haldě ten správný kus, co dobře padne se vším všudy. Mám kopec těch jaktakz (někde tlačí, támhle vylejza, když nevylejza tak pod oblečením udělá z prsu nevzhlednou placku..atd) a jen jednu jedinou, která padne jak ulita. Ale možná sem moc náročná a věčně osivajici se. Je to o nekončícím hledání. Sice sem moc neporadila, ale taky zkušenost 😁🙈
Kupuji v Triole, podpořím českou značku, paní u nás v Ově skvěle pořadí a i po delší době jsou podprsenky v hezkém stavu, kostice nelezou.
@leninka800 Zkuste pradlo werso. Videla jsem kosicky az do velikosti K. Ja teda tak velke nepotrebuji, ale i tak krasne sedi 😉
Je to pokus / omyl. Z Trioly mi nesedí snad nic. Nakupuji na Astratex jednu konkrétní značku, kde mi sedí střih. Chce to zkoušet a zkoušet...
Holky diky za rady. Trioly uz na me nemaji jsou male. V obchode Triumph me vzdy otoci hned ve dverich, ze na me nemaji. Astratex hruza to bych jich domu musela objednat snad 100 abych to vsechno vyzkousela 😀 Bud prijde mega hruza nebo maly nebo ten material neni pevny vubec. Zbytek vyzkousim, diky. Je to peklo. Odkojim posledni ditko a jdu se tech obru zbavit. Tesim se na to moc 🙂
@leninka800 Úplně tě chápu. Ještě chci zhubnout, aby se pracovalo s finální velikostí, a pak se jich chci taky zbavit 🙃
@leninka800 Leninko, ten Triumph kupují online, v obchodech Triumph velké košíčky nejsou. www.body-line.cz, mají tam kalkulačku velkosti, vždy všechno v pořádku s nákupem a velkosti.
Doporučuju… občas mívají i dopravu zdarma
Já mám opačný problém :D máma ale třeba objednává z cellbes, ale chce to změřit.
Případně já kupuju v MS, a také tam mají větší velikosti, docela dost.
@leninka800 správná podprsenka, maji dva obchody a jsou i online, mají luxusní, sportovní, kojící, normalni..