Tričko na vrstvení. Kde kupujete?

2veverka
6. říj 2023

Holky, kde prosím kupujete trička na vrstvení (pod vestu, svetr, šaty)? A má to nějaký speciální název? Dřive jsem kupovala u jedné z značky, která v ČR už není...

slecnami
6. říj 2023

Já neznám žádné speciální tričko na vrstvení...a teď jsem zvědavá, co myslíš 🤷😃 Vrstvím normální trička s dlouhým rukávem...

2veverka
autor
6. říj 2023

@slecnami Ta na vrstvení jsou zkrátka tenčí, přilnavá a elastická, takže ti to pod vestu nebo kardiganem nedělá další tlustou vrstvu a vypadá to líp.

bara88
6. říj 2023

@2veverka tyjo tak to sem nikdy neslyšela a co si teda kupovala?

2veverka
autor
6. říj 2023

@bara88 heleď, žádnej svatej grál. Ale dříve u Camaieu a tuším i u Promod mívali přímo na vrstvení tenoučká trička v nejrůznějších barvách, bylo to přesně to, co člověk potřeboval. Od té doby jsem taková neviděla, ale po obchodech, pravda, nelítám...

nelly_strokova
7. říj 2023

Ty jo, tak to jsem taky nikdy neslyšela. 😅 Normálně kupuju jednobarevná trička a tílka v různých obchodech - C&A, NewYorker, Orsay…

zuzkasim
7. říj 2023

Kolekce Basic třeba u c&a, teď tam mají docela výběr, mám dojem, že je to i biobavlna.

jaja01k
7. říj 2023

Jo, já vím, co myslíš, taky je mám z camaieu, nosím je hrozně ráda, jsou mnohem příjemnější a pohodlnější než obyč trička. Ale jinde jsem je bohužel neviděla, tak jsem zvědavá, jestli někdo něco poradí.

ada22
7. říj 2023

Tenká trika má v té základní řadě H&M. Ale nevím jak letos.

martinka_33
7. říj 2023

Já vim co myslíš, ale ti neporadim, protože fasujeme tyhle spodní funkční trika v práci na zimu pod košili, nosim je i v civilu a uz jsem je fasovala i pro mámu 😃

properjoey
7. říj 2023

Jestli je to to co myslím, tak bych to hledala jako spodní trička, nosí se to i pod košile, ne? A mívají to v eshopech s prádlem

2veverka
autor
7. říj 2023

@ada22 A to je prosím tě v té řadě Basic, ano?

2veverka
autor
7. říj 2023

@zuzkasim Ale mluvíme, Zuzko, o stejných trikách? Jedna věc jsou bavlněné, což mi asociuje CaA. Ty, co mám na mysli, v sobě mají více elastanu a jsou elegantní. A CaA myslíš na eshopu nebo v kamenném obchodě? Mně totiž přišlo, že u dospělých šli s kvalitou dolů...

2veverka
autor
7. říj 2023

@jaja01k Přesně, ale tahle značka z našich končin už zmizela, že?

ada22
7. říj 2023

@2veverka jo jo, řada Basic, ale přijde mi, že je každý rok trochu jiná.

zuzkasim
7. říj 2023

@2veverka Netuším, jestli myslíme to stejné 🙂

ai30
7. říj 2023

Na toto by mohla byt super i ta prilehava bambusova z Reparady.

2veverka
autor
7. říj 2023

@ai30 jj, určitě.Akorát jeden takový roláček je v Reparádě za tisícovku...

ai30
7. říj 2023

@2veverka To jo, ale zase je to kvalitni material, vydrzi a neni to vyrobene nekde ve sweatshopu 🤷‍♀️

bassetlady
7. říj 2023

@2veverka camaieu je na Zootu a Bibloo, ale nevím jak mají širokou nabídku. A jinak Intimissimi má tyhle tenký trička.

2veverka
autor
8. říj 2023

@bassetlady
Díky, to zkusím, v mezičase mě to taky napadlo.