Holky, kde prosím kupujete trička na vrstvení (pod vestu, svetr, šaty)? A má to nějaký speciální název? Dřive jsem kupovala u jedné z značky, která v ČR už není...
Ty jo, tak to jsem taky nikdy neslyšela. 😅 Normálně kupuju jednobarevná trička a tílka v různých obchodech - C&A, NewYorker, Orsay…
Kolekce Basic třeba u c&a, teď tam mají docela výběr, mám dojem, že je to i biobavlna.
Jo, já vím, co myslíš, taky je mám z camaieu, nosím je hrozně ráda, jsou mnohem příjemnější a pohodlnější než obyč trička. Ale jinde jsem je bohužel neviděla, tak jsem zvědavá, jestli někdo něco poradí.
Tenká trika má v té základní řadě H&M. Ale nevím jak letos.
Já vim co myslíš, ale ti neporadim, protože fasujeme tyhle spodní funkční trika v práci na zimu pod košili, nosim je i v civilu a uz jsem je fasovala i pro mámu 😃
Jestli je to to co myslím, tak bych to hledala jako spodní trička, nosí se to i pod košile, ne? A mívají to v eshopech s prádlem
Na toto by mohla byt super i ta prilehava bambusova z Reparady.
@2veverka camaieu je na Zootu a Bibloo, ale nevím jak mají širokou nabídku. A jinak Intimissimi má tyhle tenký trička.
@bassetlady
Díky, to zkusím, v mezičase mě to taky napadlo.
Já neznám žádné speciální tričko na vrstvení...a teď jsem zvědavá, co myslíš 🤷😃 Vrstvím normální trička s dlouhým rukávem...