Tmavé chlupy na stehnech🤮 Jak to řešíte?

19. pro 2022

Ahoj holky, mám chlupaté stehna a chlupy jsou převážně tmavé🙄 stehna nechci moc holit žiletkou, aby chlupy nerostly ještě víc tmavé a silné.. mám doma strojek na vytrhávání chlupů, ale ten prostě skoro vůbec ty stejná nevezme… pokud máte stejný problém, tak jak to řešíte vy? A omlouvám se za anonym.🙈🙈

me_druhe_ja
19. pro 2022

Holka, já jsem chlupatá jak opice. Holim se komplet celá už dlouhé roky. Včetně rukou. 🙂 Zkoušela jsme i různé depilace, strojky, vosky... Všechno naprd. Prostě to musím vzít jednou za tři dny (max v létě) žiletkou.

konidana
19. pro 2022

Nohy si prostě neholím. Lýtka mám chlupatá celkem hodně, na stehnech sem tam chlup. V létě si holím podpaží, jinak nic.

krisstina93
19. pro 2022

Ja to beru žiletkou, ale mám tam pár chlupů, nicméně silnější a tmavší pak nerostou :D

takyjedna
19. pro 2022

Holim si stehna normálně žiletkou. Ne, chlupy ti pak neporostou silnější, to je blud. Z čeho by asi tak zesílily?

betelgeuzz
19. pro 2022

Taky mám na vnitřní a spodní straně stehen silnější a tmavší chlupy. Holím je žiletkou, stejně jako lýtka. Není pravda, že pak rostou silnější.

gracinka7
19. pro 2022

Normálně žiletkou 🤷

mysh_me
19. pro 2022

Zkusenost nemam, ale co zkusit IPL? Na tmave chlupy to pry funguje dobre, co jsem si zjistovala. A z toho prokazatelne casem slabnou 😉

dura175
19. pro 2022

Jednou za měsíc přejedu trhacím strojkem. V mezičase žiletkou. Strojkem se holím tak 20 let a už mi na některých místech chlupy vůbec nerostou (což ale není to, co jsi chtěla slyšet), za 40 minut mám komplet obě nohy včetně třísel. Ruce si holím stejným strojkem, ale jen s holicím nástavcem (bez trhání).
Sestra má Phillips Lumea a je spokojená, chlupy jí cca po roce rostou podstatně méně (ale je docela lajdák a na hladkých nohách si zas tak nezakládá).

autor
19. pro 2022

@betelgeuzz
@takyjedna z vlastní zkušenosti vím, že jakmile jsem vzala stehna ziletkou, tak rostly více a tmavší ;)

nnnadja
19. pro 2022

1x mes se chodim ponorit cela do vosku🙂)

lilian2111
19. pro 2022

@konidana To kdybych se takhle neholila, vypadala bych jako Judy. 🙂

drep
19. pro 2022

Laser. Jsem tmavá a mám (lépe řečeno měla jsem) hodně tmavých chlupů. Stojí to hodně peněz, ale z opice jsem teď holátko.

barulina
Autor odpověď smazal
Zobraz
kupi
19. pro 2022

@barulina nějak nerozumím řeči tvého kmene..

barulina
19. pro 2022

@kupi pardon, preklik. Píšu, že na to, že se neholis se nikdo neptal

barulina
19. pro 2022

@kupi a hlavně nevím, proč jsi mi tam skočila ty celkový omyl, omlouvám se

ninive211
19. pro 2022

@betelgeuzz @takyjedna Zadny blud, ale uplne stejna zkusenost co autorka, co jsem si jednou zacala holit stehna (a pred tim kdysi lytka), tak jsou chloupky delsi a opticky vyraznejsi, tmavsi. A na brade to same, tam se regulernemusim skubat epilulatorem co 3, 4 dny, manzel tvrdi, ze uz mam regulerne vousy 🙄Dokud jsem s tim nezacala, takto tak hrozny nebylo. Takze tu naopak nevykladejte bludy o nejakych bludech...proste ty chloupky vyraznejsi jsou...

ninive211
19. pro 2022

@drep Mas ten ipl strojek nebo chodis nekam do salonu? Kdysi jsem byla na ipl na obliceji a na cas to dost pomohlo, penez teda to bylo hodne...uz je to ale davno zpet, musi se to po case opakovat a pro me je to teda investice hodne vyrazna a navic i casove.

drep
19. pro 2022

@ninive211 chodím do salónu, aktuálně tak 2-3x do roka, protože nohy mám už fakt holé, zbylo mi pár chlupů v klíně. Já jsem tmavý typ, hodně chlupatý a ten efekt byl úžasný už po prvním ošetření. Od podbřišku dolů to trvalo hodinu, ale já fakt po prvním ošetření měla na těch nohách chlupů jen polovinu. Další ošetření už byly kratší a kratší, teď je to vysloveně pětiminutovka. Vím, že jsem do toho vrazila tolik, že jsem mohla mít luxusni dovolenou, ale u mě je ten efekt po 5 letech na nohách včetně stehen 100% a jen občas nechám popálit pár chlupů v klíně.

nnnadja
19. pro 2022

@drep muzes napsat vic? Kolik to cca stalo? Ja mam doma ipl ale nemám na to nervy:/

drep
19. pro 2022

@nnnadja teď těch pár chlupů stojí do 1000,- (vždycky nějak přepočítají čas plus počet pulzů), ty iniciální ošetření, kdy jsem bxla v křesle hodinu, stály 5000,- za jedno, jsou to ale ceny před šesti lety. Hned po prvních efekt fakt snad o 50% a s po druhém a třetím mi přišlo taky tak 50% z toho zbytku. Takže po třetím ošetření mu zbylo na lýtkách několil málo chloupků, stehna k podobnému efektu potřebovala tak o 2-3 ošetření víc. Pak jsem otěhotněla a pod vlivem hormonů mi ta stehna a klín zase maličko zarostly, ale zase to pak rychle zmizelo. I když teda laser asi 2 měsíce po sutuře při porodu bych si příště rozmyslela

nnnadja
19. pro 2022

@drep a v jakem casovem rozmezi jsi na tom byla?(taky jsem opice). Jako myslim prvni a druha a dalsi navsteva?