Dobrý den. Nemá někdo podobnou zkušenost? Na oblečení po vyprání mám šedé skvrny. Vždy jen na 1 kusu prádla, ale prakticky v každé várce. Myslela jsem si, že špatně třídním a některý tmavší kousek mi prádlo barví. Ale teď jsem dala jen čistě bílou várku a stalo se to samé. Máte někdo, prosím, zkušenost čím by to mohlo být? Zkoušela jsem pročistit octem, ale skvrny jsou pořád.
@bamak to mě jen napadlo, měla jsem to samé, dávala jsem hodně věcí a hodně aviváže ( jako jsem si naivně myslela, jak to bude lepší když to bude vonět :D ) a vždy na nějakém tričku flek. Mohla jsem prát barevné, bílé. Prací gel to samé. Prostě mi známá vysvětlovala, že jak tam je hodně prádla tak se to prý stane, no bylo mi osmnáct. :D
Já to řešila taky,bylo vadné čerpadlo a při napousteni do pračky tam chrstlo bordel. Říkal opravář že někdy to dělá když jsou vadna ložiska. Pokud jsou fleky kdekoliv,ne jen na tričkách na břichu, tak to bublifuk nebude.
@pribylovapetra děkuju. Jsou to jen trička... Ale tak různě. Fleky jsou většinou dost malé..... A mohu se zeptat, jestli to opravil? Vyčistil? Přemýšlím, jestli investovat do tak staré pračky.... Protože v podstatě jen očekávám, kdy se rozbije abyhh koupila novou.
@bamak pračku opravil. Vyměnil čerpadlo asi za 1500. Já jsem ráda, pračku mám asi 9 let ale je super. Ty dnešní eko bych nechtěla. Tak šetří vodou že nic nevyperou.
Nemáš špinavou tu těsnící gumu kolem dveří?