Nosíte silonky?
@levandule_k hele a v jakém ročním období (teplotách) je nosíš?
@tahejhula Když je mi zima a mám lodičky, balerýny, řídím se pocitově. Já vyjdu na balkon, abych zjistila, jak je teplo, podle toho se obleču. Teď v létě nosím otevřené boty, tam silonky nenosím, tam se silonky nehodí. Neměla jsem audienci u prezidenta ani jinou akci, která by vyžadovala přísný dresscode silonek.
@levandule_k případně jaké punčocháče oblékáš v zimě, to mě zajímá, děkuji.
@levandule_k tak jasně, do otevřených bot ne.
Nosim pouze v zime a na podzim (rijen..) a to cerne. Jinak ne. V sukni a satech jsem z 98% casu.
@tahejhula Něco na tenhle způsob, černé, tmavé modré, vínově červené. https://www.calzedonia.com/cz/pro_zeny/puncochy...
@levandule_k myslíš ty neprůsvitné?
@tahejhula jj
@levandule_k díky moc.
Pouze na spolecenske a formalno udalosti. Naposledy jsem je mela na obhajobe doktoratu ci na firemnim vecirku.
Nosim v zime pod kalhoty a v teple na spolocenske udalosti k satam/sukni. V zime hrubsie, v lete tenucke
Pouze na formální akce, kde to vyžaduje etiketa. Bez ohledu na počasí.
Do prace vzdycky. To uz tedy ted par let nepotrebuju🙂 V zime cerne neprusvitne Magda od Evony.
@felixfelicis na ty jsem koukala, no. A prodejnu máme tady.
Už jsem je neměla roky. Sukně nosím pořád, ale v létě nic a v zimě punčochy. Silonky jsem si nevzala ani loni na státnice (ale budiž mi omluvou, že jsem byla těhotná a bylo vedro)
Jsem zmrzlina, ale nosím ráda sukně a šaty celoročně. Už léta si nakupuji silonky i punčochy z M&S, jsou fakt kvalitní, vydrží, mají i takové bodyshape balení po více kusech. Nosím na jaře/na podzim. Tělové invisible na nohách jdou minimálně poznat, ale stojí víc... mají více odstínů. Pak ráda nosím šedé/tmavě modré, mají víc denier typů. A samozřejmě černé. A pak různé punčochy na podzim a v zimě. Občas jsem koupila něco v Tescu a tak, ale nebyla jsem spokojená. Calzedonia je zbytečně drahá. Milovala jsem ještě Bepon, dokud tady byl.
Teď, když je teplo, tak ne. Jinak ano. V zimě pak nosím punčocháče.