Silonky. Nosíte?

tahejhula
12. srp 2022

Nosíte silonky?

levandule_k
12. srp 2022

Teď, když je teplo, tak ne. Jinak ano. V zimě pak nosím punčocháče.

tahejhula
autor
12. srp 2022

@levandule_k hele a v jakém ročním období (teplotách) je nosíš?

kelerub
12. srp 2022

@tahejhula Jelikož nosím sukni či šaty jen příležitostně, na svatby, oslavy atd. pak ano, nosím silonky. Za každého počasí.

levandule_k
12. srp 2022

@tahejhula Když je mi zima a mám lodičky, balerýny, řídím se pocitově. Já vyjdu na balkon, abych zjistila, jak je teplo, podle toho se obleču. Teď v létě nosím otevřené boty, tam silonky nenosím, tam se silonky nehodí. Neměla jsem audienci u prezidenta ani jinou akci, která by vyžadovala přísný dresscode silonek.

tahejhula
autor
12. srp 2022

@levandule_k případně jaké punčocháče oblékáš v zimě, to mě zajímá, děkuji.

tahejhula
autor
12. srp 2022

@levandule_k tak jasně, do otevřených bot ne.

nnnadja
12. srp 2022

Nosim pouze v zime a na podzim (rijen..) a to cerne. Jinak ne. V sukni a satech jsem z 98% casu.

levandule_k
12. srp 2022

@tahejhula Něco na tenhle způsob, černé, tmavé modré, vínově červené. https://www.calzedonia.com/cz/pro_zeny/puncochy...

tahejhula
autor
12. srp 2022

@levandule_k myslíš ty neprůsvitné?

levandule_k
12. srp 2022
tahejhula
autor
12. srp 2022

@levandule_k díky moc.

martiniquest
12. srp 2022

Pouze na spolecenske a formalno udalosti. Naposledy jsem je mela na obhajobe doktoratu ci na firemnim vecirku.

vladienka
12. srp 2022

Nosim v zime pod kalhoty a v teple na spolocenske udalosti k satam/sukni. V zime hrubsie, v lete tenucke

ee.liska
12. srp 2022

Pouze na formální akce, kde to vyžaduje etiketa. Bez ohledu na počasí.

felixfelicis
12. srp 2022

Do prace vzdycky. To uz tedy ted par let nepotrebuju🙂 V zime cerne neprusvitne Magda od Evony.

tahejhula
autor
12. srp 2022

@felixfelicis na ty jsem koukala, no. A prodejnu máme tady.

sirinfirst
12. srp 2022

Už jsem je neměla roky. Sukně nosím pořád, ale v létě nic a v zimě punčochy. Silonky jsem si nevzala ani loni na státnice (ale budiž mi omluvou, že jsem byla těhotná a bylo vedro)

konidana
12. srp 2022

@tahejhula ne nesnasim silonky. Takze sukne a saty nosim jen kdyz je teplo a silonky nepotrebuji. Na nejake spolecenske udalosti, kde by byly nutne, jsem nebyla ani nepamatuju.

jilliann
31. srp 2022

Jsem zmrzlina, ale nosím ráda sukně a šaty celoročně. Už léta si nakupuji silonky i punčochy z M&S, jsou fakt kvalitní, vydrží, mají i takové bodyshape balení po více kusech. Nosím na jaře/na podzim. Tělové invisible na nohách jdou minimálně poznat, ale stojí víc... mají více odstínů. Pak ráda nosím šedé/tmavě modré, mají víc denier typů. A samozřejmě černé. A pak různé punčochy na podzim a v zimě. Občas jsem koupila něco v Tescu a tak, ale nebyla jsem spokojená. Calzedonia je zbytečně drahá. Milovala jsem ještě Bepon, dokud tady byl.