Ahoj holky, mate některá zkušenosti z tímto serem na rasy? Chtěla bych si ho koupit. Díky moc ☺️
Nejlepší zkušenost mám se sérem na řasy No.1 Lash od Di Angelo. Moc jsem tomu nevěřila (jako všeobecně těmto sérům), ale když jsem viděla na kamarádce, tak jsem si koupila a už po měsíci jsou vidět první výsledky a to jsou delší řasy❤
Ahoj všem, zkusím obnovit diskuzi.. nemáte někdo tip na dobré sérum/aktivátor růstu řas? Potřebuji ale něco pro citlivé oči..
Ahoj, také bych ráda obnovila diskuzi a zeptala se na nějaké účinné sérum na řasy, nějaké jsem zkoušela, ale žádný efekt neměly. Řasy mám docela husté, ale ráda bych je měla delší. Mám je prostě kratší a hustší 😲
Já používám sérum od denatury již třetí měsíc a ani jsem nečekala, že mi řasy, tak narostou. Zvolila jsem ho na doporučení kamarádky a také mě oslovilo to, že když sérum nebude fungovat, tak Ti vrátí peníze. Ale je nutné si vyfotit řasy před tím, než začneš s aplikací, také jsem to tak udělala, ale nebylo potřeba nic řešit, protože já jsem spokojená. A vzhledem k tomu, že je sérum přírodní, tak jsem ani nezaznamenala, že by mě potom štípali oči. Měla jsem ještě jedno předtím to, už ani nevím jak se jmenovalo, ale bylo bez efektu a štípali mě z toho oči.
Přímo s tímhle ne... Ale mám zkušenost s Renokin Lash Lash a výsledek byl sice super (opravdu o dost delší a hustší řasy), ale hrozně mě to pálilo, takže jsem vypotřebovala to jedno balení a víckrát jsem to nekoupila.