Sérum na řasy - máte zkušenosti?

betinap
17. říj 2018

Ahoj holky, mate některá zkušenosti z tímto serem na rasy? Chtěla bych si ho koupit. Díky moc ☺️

frufrunka
17. říj 2018

Přímo s tímhle ne... Ale mám zkušenost s Renokin Lash Lash a výsledek byl sice super (opravdu o dost delší a hustší řasy), ale hrozně mě to pálilo, takže jsem vypotřebovala to jedno balení a víckrát jsem to nekoupila.

betinap
autor
17. říj 2018

@frufrunka díky moc ☺️

motley
10. čer 2020

Nejlepší zkušenost mám se sérem na řasy No.1 Lash od Di Angelo. Moc jsem tomu nevěřila (jako všeobecně těmto sérům), ale když jsem viděla na kamarádce, tak jsem si koupila a už po měsíci jsou vidět první výsledky a to jsou delší řasy❤

janina228
1. srp 2021

Ahoj všem, zkusím obnovit diskuzi.. nemáte někdo tip na dobré sérum/aktivátor růstu řas? Potřebuji ale něco pro citlivé oči..

kozelkova
22. bře 2023

Ahoj, také bych ráda obnovila diskuzi a zeptala se na nějaké účinné sérum na řasy, nějaké jsem zkoušela, ale žádný efekt neměly. Řasy mám docela husté, ale ráda bych je měla delší. Mám je prostě kratší a hustší 😲

aaberushkaa
28. bře 2023

Já používám sérum od denatury již třetí měsíc a ani jsem nečekala, že mi řasy, tak narostou. Zvolila jsem ho na doporučení kamarádky a také mě oslovilo to, že když sérum nebude fungovat, tak Ti vrátí peníze. Ale je nutné si vyfotit řasy před tím, než začneš s aplikací, také jsem to tak udělala, ale nebylo potřeba nic řešit, protože já jsem spokojená. A vzhledem k tomu, že je sérum přírodní, tak jsem ani nezaznamenala, že by mě potom štípali oči. Měla jsem ještě jedno předtím to, už ani nevím jak se jmenovalo, ale bylo bez efektu a štípali mě z toho oči.