Dobrý den, potřebují pomoc. Nedávno mi přišel balík od příbuzné jako dárek. V něm bylo toto - původně jsem myslela, že jde o župan,ale příbuzná tvrdí, že jí v obchodě řekli,že jde o šaty. Vyznáte se v tom někdo?
No tak tohle bych jako saty mezi lidi nenosila..
https://www.luxusnipradlo.cz/vecerni-saty-model... to je ono že
Když to mas takto, tak to jako zupan vypadá. Jinak ha zavinovaci šaty nosím rada a jako v zupanu si nepripadam. Co je to ta materiál? Vypadá to jako saten, což evokuje ten zupanek ještě víc,
Ja bych v tom mezi lidi nesla
Ve mně to evokuje přešité šaty po mamince na župan. Já bych v tom nikam nechodila a ani jako župan by mi to neposloužilo, protože od toho očekávám jiné vlastnosti...
Šaty, takové se teď běžně nosí a když má člověk na ně postavu, tak proč ne. Mám takové černé ,ale musí být perfektně vyžehlené. Tahle barva je nic moc.
Hele možná je zkus vžehlitli a potom si obléct ale myslím že budou vypadat dobře opravdu jen na super postave.dlouhe nohy a stihla postava
A vyzuj ponožky.jako moc nechápu se oblékat do pokrcenych šatů a trošku se k tomu neupravit. Takto by každé šaty vypadaly hrozně
Tohle bych si na sebe vzala max na eroticky pradelko a jeste bych ho poradne nezavazovala. 😀
@budouci_maminka to jedině levná napodobenina z Číny. To co máš na odkazu má jiné lemy, rukávy i sukně. I tak to má teda k večerním šatům daleko.
Podle mne to je to župan.
To jsou podle mě ( a střihu) šaty tak z druhé poloviny 80 let. Ramena, zakončení rukávů, malý volanek..tohle bych nenosila. Nikam. Ani potmě.
a netrolli to tu tak nahodou chlap? ty nohy... 🙈 prsi, tak zkousi hadry po babi, nudi se...
@petramana
Podle postavy to na chlapa fakt nevypada.Ty nevidis ty prsa a oholene nohy?
@zelenaesmolda pripomina mi to toho z M.A.S.H. klinger (nevim jak se to pise)
@petramana
To nevim,MASH jsem nikdy nesledovala
@petramana 😀
Sú to večerné šaty t.j. Nie na denné nosenie a na fotke sú zle oblečené/zaviazané...
Na zupan je to nepohodlne- ty uzke rukavy. Jak od halenky. Takze to budou saty. Ale nesedi ti..
@andelka jj ja si prave myslim ze puvodne to melo byt to na obrazku, ale prislo z wishe to co je na uvodni fotce k diskuzi
@ano_nym95 jako šaty možná v 80. letech