Šaty nebo župan?

ano_nym95
6. srp 2023

Dobrý den, potřebují pomoc. Nedávno mi přišel balík od příbuzné jako dárek. V něm bylo toto - původně jsem myslela, že jde o župan,ale příbuzná tvrdí, že jí v obchodě řekli,že jde o šaty. Vyznáte se v tom někdo?

emillyhk
6. srp 2023

@ano_nym95 jako šaty možná v 80. letech

budouci_maminka
6. srp 2023

No tak tohle bych jako saty mezi lidi nenosila..

budouci_maminka
6. srp 2023

.

llluckaaa
6. srp 2023

Když to mas takto, tak to jako zupan vypadá. Jinak ha zavinovaci šaty nosím rada a jako v zupanu si nepripadam. Co je to ta materiál? Vypadá to jako saten, což evokuje ten zupanek ještě víc,

zelenaesmolda
6. srp 2023

Ja bych v tom mezi lidi nesla

miryp
6. srp 2023

Ve mně to evokuje přešité šaty po mamince na župan. Já bych v tom nikam nechodila a ani jako župan by mi to neposloužilo, protože od toho očekávám jiné vlastnosti...

dandaa
6. srp 2023

Šaty, takové se teď běžně nosí a když má člověk na ně postavu, tak proč ne. Mám takové černé ,ale musí být perfektně vyžehlené. Tahle barva je nic moc.

bara88
6. srp 2023

Hele možná je zkus vžehlitli a potom si obléct ale myslím že budou vypadat dobře opravdu jen na super postave.dlouhe nohy a stihla postava

bara88
6. srp 2023

A vyzuj ponožky.jako moc nechápu se oblékat do pokrcenych šatů a trošku se k tomu neupravit. Takto by každé šaty vypadaly hrozně

kakba
6. srp 2023

Tohle bych si na sebe vzala max na eroticky pradelko a jeste bych ho poradne nezavazovala. 😀

andelka
6. srp 2023

@budouci_maminka to jedině levná napodobenina z Číny. To co máš na odkazu má jiné lemy, rukávy i sukně. I tak to má teda k večerním šatům daleko.

zmrzlinka
6. srp 2023

Podle mne to je to župan.

andelka
6. srp 2023

To jsou podle mě ( a střihu) šaty tak z druhé poloviny 80 let. Ramena, zakončení rukávů, malý volanek..tohle bych nenosila. Nikam. Ani potmě.

petramana
6. srp 2023

a netrolli to tu tak nahodou chlap? ty nohy... 🙈 prsi, tak zkousi hadry po babi, nudi se...

zelenaesmolda
6. srp 2023

@petramana
Podle postavy to na chlapa fakt nevypada.Ty nevidis ty prsa a oholene nohy?

petramana
6. srp 2023

@zelenaesmolda pripomina mi to toho z M.A.S.H. klinger (nevim jak se to pise)

zelenaesmolda
6. srp 2023

@petramana
To nevim,MASH jsem nikdy nesledovala

petramana
6. srp 2023
zelenaesmolda
6. srp 2023

@petramana 😀

gdpr
6. srp 2023

Sú to večerné šaty t.j. Nie na denné nosenie a na fotke sú zle oblečené/zaviazané...

alice180
6. srp 2023

@petramana není tohle trochu mimo komentář?!

barumrallyebum
6. srp 2023

Na zupan je to nepohodlne- ty uzke rukavy. Jak od halenky. Takze to budou saty. Ale nesedi ti..

budouci_maminka
6. srp 2023

@andelka jj ja si prave myslim ze puvodne to melo byt to na obrazku, ale prislo z wishe to co je na uvodni fotce k diskuzi