Šaty a třpytky. Jak je zafixovat, sundat?

nikoulinka
26. led 2023

Ahoj holky 🙋
Kamarádka si koupila šaty na ples (viz foto). Složení látky je psáno - satén, elastan, polyester, viskóza.
Jsou poseté třpytkama. Když zkoušela v salonu, ani tak si nevšimla. Ale když vylezla ven, byla kompletně posetá třpytkama. Stačilo s šaty jen "zamávat" a už se to sypalo.
Prosím, nějaká rada pro ni, jak třpytky zafixovat, případně klidně úplně sundat?
Volala do různých prádelen, snažila se najít odpověď na netu, ale nic 🤷 nemáte nějaká radu? 🙂

hojda
26. led 2023

Lak na vlasy....

verka86
26. led 2023

@nikoulinka tím, že to jsou plesové šaty, asi bych ty třpytky neřešila. Bude to vypadat hezky, když se záda a ramena budou lehce třpytit. Existují různé bronzery a tělové mléka se třpytkami právě pro tyto příležitosti a ona to má k šatům zdarma 😉

nikoulinka
autor
26. led 2023

@hojda lak na vlasy právě úplně bez efektu 🤷

krisstina93
26. led 2023

A vyprat to?

teenyel
26. led 2023

Mam uplne stejny problem. Ze jsou trpytky na me by mi tolik nevadilo, ale vadi mi, ze jsou vsude na podlaze, na kabatu, v aute na sedacce, na manzelove obleku, proste uuuuplne vsude. A spatne se to dostava pryc treba z kabatu. Tak se s dovolenim pripichnu.

marge_s
26. led 2023

@krisstina93 to bude mit na vsem jeste za pul roku 🤔 se bojim 🤣 ja byvh je vyreklamovala

1pomnenka
26. led 2023

Přejela bych šaty lepícím válečkem.

nikoulinka
autor
26. led 2023

@krisstina93 zkoušela, dokonce na 60° několikrát po sobě, a stejně 🤣

teenyel
26. led 2023

@nikoulinka tak to jsem chtela vyzkouset a vidim, ze to asi nema smysl 🙈 zvazuji tu reklamaci, protoze nebyly zrovna z nejlevnejsich (6 tis)....

nikoulinka
autor
26. led 2023

@teenyel já teda nevím, kolik za ně dávala no. Obrátila se na mě jen s tím, zda neznám fígl 😅

teenyel
26. led 2023

@nikoulinka me to tam prave i rikali, ale taky rikali, ze to bude padat jen chvilicku a pak to bude dobry...no vubec mi neprijde, ze by se to zlepsilo. Je to uplne vsude. 🙈