Pytle s oblečením. Kde koupit?

kata195
31. bře 2021

Ahoj holky, mám dotaz. Máte zkušenost s objednanim pytlů s oblečením?
Už nám s kámoškama chybí hrabáky, tak jsme jen tak ze srandy chtěly zkusit něco takového, ale aby nepřišly vyloženě hadry. Díky za tipy 😊

alilali
31. bře 2021

Hadromat?

zuzekk
31. bře 2021

Jeden ti ráda pošlu🙂

blondynka400
31. bře 2021

@kata195 na jak staré děti? A odkud jsi? Asi bych tady něco měla a "hadry" to fakt nejsou.... Jen toho máme děsně moc a jsem líná to fotit, prodávat a tak....

any01
1. dub 2021

Kdyby bylo neco na 9-12 mesicu rada bych se pridala zdovolenim, potrebovala bych promalou jen tak neco na zahradu 😊 tak kdyby byla moznost za postovne 😊

leniczka23
1. dub 2021

Mrkni na anglickamoda.cz

zuuzav
1. dub 2021

@any01 pisnete mi do zpravy, co si predstavujete, mam mraky obleceni po dcerach

hobie
1. dub 2021

Také mám mraky oblečení, tak klidně pište, co by se Vám hodilo 😉..

ruzenka95
1. dub 2021

To by mě taky zajímalo, kde nakoupit hezke moderní oblečení po více kusech 🙂 zatím pořad všechno kupuju nové a na zahradu by taky stačilo z druhy ruky ☺️

mia636
1. dub 2021

Ahoj holky, rada se pripojim. Shanim na chlapecka velikost cca 104. Teplaky, trika dlouhy rukav, pyzamka,... tak kdyby neco zbylo az si vybere maminka co zadavala prispevek, tak bych koukla 😊

inkheart
1. dub 2021

Doporučuji fb marketplace nebo fb bazarovou skupinu pro tvou lokalitu, párkrát jsem tak získala fakt super věci za pár kaček

inkheart
1. dub 2021

Jednou spoustu oblečení a nějaké hračky za 400 Kč... Neříkám, že vše bylo jak nové, ale velká většina byla v pěkném stavu a některé z těch hraček jsou dodnes jeho oblíbené paradoxně

blondynka400
1. dub 2021

@ruzenka95 a pro jak velké dítě? Kluk/holka? Jak jsem psala, mám toho fakt hodně a ráda se toho "zbavím".... Ač většina věci je na zahradu asi škoda, ale to už je pak každého věc 😀

monique9754
2. dub 2021

Ahoj taky se přidám holčička 80 a na chlapecka 104/110 😊

konikmodry71
16. lis 2023

Hadromat (Dříve Londonshop) nikdy víc! Nemám úplně zkušenosti s oblečením, ale dle recenzí bych tedy nekoupila, ale s prodejem drogistického zboží, které paní Pelíšková nabízí na FB.
Zboží zaplaceno okamžitou platbou po objednání, odesláno za více než týden. Při převzetí na balíkovně na mě však čekalo překvapení - krabice zcela promáčená od aviváží, na depu ji museli přefoliovat. Zboží mohlo být samozřejmě poškozeno ne její vinou, nicméně zásilku jsem nepřevzala a zaslala zpět s okamžitým kontaktem paní Pelíškové. Absolutně žádná odpověď - komunikovala pouze v případě, kdy jsem vložila komentář přímo do skupiny. Balík paní Pelíšková na poště přelepila novým štítkem a zaslala zpět! (zapomněla však sloupnout ještě druhý štítek z ČP, který tam zůstal od minule). Ani se neobtěžovala zboží převzít a přebalit. Komunikace naprosto nulová a když, tak neskutečně arogantní. Odmítla jsem opět převzít zničené zboží a žádala peníze zpět, což trvalo několik týdnů. Obdržela jsem je až po podání podnětu ČOI. Jinak se bohužel s paní jednat nedá. Komentáře k příspěvkům má na FB nyní vypnuty.