Ahoj holky, mám dotaz. Máte zkušenost s objednanim pytlů s oblečením?
Už nám s kámoškama chybí hrabáky, tak jsme jen tak ze srandy chtěly zkusit něco takového, ale aby nepřišly vyloženě hadry. Díky za tipy 😊
Jeden ti ráda pošlu🙂
@kata195 na jak staré děti? A odkud jsi? Asi bych tady něco měla a "hadry" to fakt nejsou.... Jen toho máme děsně moc a jsem líná to fotit, prodávat a tak....
Kdyby bylo neco na 9-12 mesicu rada bych se pridala zdovolenim, potrebovala bych promalou jen tak neco na zahradu 😊 tak kdyby byla moznost za postovne 😊
Mrkni na anglickamoda.cz
Také mám mraky oblečení, tak klidně pište, co by se Vám hodilo 😉..
To by mě taky zajímalo, kde nakoupit hezke moderní oblečení po více kusech 🙂 zatím pořad všechno kupuju nové a na zahradu by taky stačilo z druhy ruky ☺️
Ahoj holky, rada se pripojim. Shanim na chlapecka velikost cca 104. Teplaky, trika dlouhy rukav, pyzamka,... tak kdyby neco zbylo az si vybere maminka co zadavala prispevek, tak bych koukla 😊
Doporučuji fb marketplace nebo fb bazarovou skupinu pro tvou lokalitu, párkrát jsem tak získala fakt super věci za pár kaček
Jednou spoustu oblečení a nějaké hračky za 400 Kč... Neříkám, že vše bylo jak nové, ale velká většina byla v pěkném stavu a některé z těch hraček jsou dodnes jeho oblíbené paradoxně
@ruzenka95 a pro jak velké dítě? Kluk/holka? Jak jsem psala, mám toho fakt hodně a ráda se toho "zbavím".... Ač většina věci je na zahradu asi škoda, ale to už je pak každého věc 😀
Ahoj taky se přidám holčička 80 a na chlapecka 104/110 😊
Hadromat (Dříve Londonshop) nikdy víc! Nemám úplně zkušenosti s oblečením, ale dle recenzí bych tedy nekoupila, ale s prodejem drogistického zboží, které paní Pelíšková nabízí na FB.
Zboží zaplaceno okamžitou platbou po objednání, odesláno za více než týden. Při převzetí na balíkovně na mě však čekalo překvapení - krabice zcela promáčená od aviváží, na depu ji museli přefoliovat. Zboží mohlo být samozřejmě poškozeno ne její vinou, nicméně zásilku jsem nepřevzala a zaslala zpět s okamžitým kontaktem paní Pelíškové. Absolutně žádná odpověď - komunikovala pouze v případě, kdy jsem vložila komentář přímo do skupiny. Balík paní Pelíšková na poště přelepila novým štítkem a zaslala zpět! (zapomněla však sloupnout ještě druhý štítek z ČP, který tam zůstal od minule). Ani se neobtěžovala zboží převzít a přebalit. Komunikace naprosto nulová a když, tak neskutečně arogantní. Odmítla jsem opět převzít zničené zboží a žádala peníze zpět, což trvalo několik týdnů. Obdržela jsem je až po podání podnětu ČOI. Jinak se bohužel s paní jednat nedá. Komentáře k příspěvkům má na FB nyní vypnuty.
Hadromat?