Ahoj holky. Mam na Vás dotaz. Chci se zeptat kolik z vás chodi na prodluzovani ras jeste ke kosmetice.Udělala jsem si kurz ted na mateřské a chci si jen udelat obrazek o klientele.
Moc děkuji za čas 😊
Ahoj, ja prodluzovala rasy cca 2 roky kdyz byl boom . Ted uz to.nedelam a taky mi.prijde ze uz na to chodi mene a mene holek. Hlavne pocitat ze ne kazda bude spokojena ne kazdemu se clovek zavdeci , hlavne cenuu si dej tak.at se ti to oplati strasne si u toho nicics zada .jinak super prividelek me to.moc bavilo : )
@bayt moc děkuju
@gabrielameisselova taky moc dekuji za nazor uvidime jak se to rozjede jeste bych rada delala 6D rekonstrukce obočí. Tak jako privydelek to snad pujde
@lucinkaver to bych taky řekla - většina mých známých si nechala udělat microblading nebo tak něco, já sama mám jemně vystínovaný obočí a je to super 🙂
@lucinkaver urcite jo pokud sezenes klientelu tak neni nic lepsiho : ) hlavne me osobne to strasne bavilo : ) takze preju moc.uspechu : )
@bayt jooo to mam ted tak. Teda uplne s tim spokojena nejsem ale to je asi na kazdym ke komu jde. Ja myslela ze si vybrala dobre. No nic. 😁
Toto vlastne vypada jak microblanding akorat to neni formou permanentni upravy ale vlaskovou takže lepeni chloupku. 😊😁 Jw toho na trhnu hrozne moc. Dekuju 😊
@gabrielameisselova moc moc děkuji taky me to chytlo tal snad se to rozjede 😊
Ahoj, já jsem chodívala, ale přestala jsem a přijde mi, že i víc holek z mýho okolí. Nikoho nebavilo prostě chodit co dva týdny do salonu a trčet tam hodinu a půl....A co si budem povídat, ničí to řasy. Teď mi přijde, že víc frčí lash lifting.