Hledám, nemohu najít. Nevíte, kde sehnat? Děkuji 🙂
nebo me napada jeste astratex
@optimistic tchibo, bavlna je na vnejsti strane, na vnitrni je vetsinou nejaka smes.
Jej nedocetla jsem popisek. Tahle kombinace je scifi.kdyz je bavlnena neni vystuzena. Nic kloudneho jsem nenasla. Takze jsem skoncila u kompromisu.
A musí to být bavlna? Já miluju bambusové youngprimitive, nejsou úplně vyztužené, ale jak je bambus pevný, tak parádně drží. Jsou na štíhlejší postavy a ne obří prsa.
Lindex
Mark and spencer
Vubec nechapu, proc nekdo vyrabi i jine podprsenky, nez presne takove, jak pises 😁 ale zatim mam jednu a to jeste kojici. Bavlna 82 % https://www.drmax.cz/bellinda/dim
Zkuste projet nabídku německých podprsenek naturana... Beru je už roky, vyztužené a bez Kostice jsou, jen ta bavlna ne... A třeba beru typ, kde není a mají v nabídce i bavlnu
Mám z Trioly.
@veroniquecz Koukám na to, našla jsem pouze pod názvem Dorina, převažuje na tom košíčku krajka a bavlna je jen trošičku v dolní části. Nebo máte jiný model? Na stránkách nic jiného nevidím.
@malenca Nenašla jsem tam ani jednu, kt by to splňovala.
@veroniquecz Nenašla jsem tam ani jednu, kt by to splňovala
@kolunka Děkuji, neznám, mrknu.
@malytlustyhroch To mám celobavlněné z ham a jsou skvělé, po 2 letech se už začínají rozpadat, jenže nemohu najít nekojící náhradu...
@drep Toto by asi nebylo pro mě, nemám ráda náznak bradavek pod tričkem, ale děkuji...
@hanka_12345 kojící mám skvělé celobavlněné z ham, ale hledám nekojící...
@hanka_12345 Tam jsem nenašla
@optimistic písni mi sz, večer vyfotim 🙂
@optimistic neco podobneho jsem videla v lindexu ale pod zalozkou kojici/mum... byla vyztuzena a bez kostic ale byůla teda ta otviraci na kojeni no ale treba by vam to nevadilo 🙂 to uz je takovy detail ktery stejne nikdo neuvidi