Podprsenka bavlněná zevnitř, vyztužená, bez kostic. Kde sehnat?

optimistic
17. srp 2024

Hledám, nemohu najít. Nevíte, kde sehnat? Děkuji 🙂

hanka_12345
17. srp 2024

@optimistic neco podobneho jsem videla v lindexu ale pod zalozkou kojici/mum... byla vyztuzena a bez kostic ale byůla teda ta otviraci na kojeni no ale treba by vam to nevadilo 🙂 to uz je takovy detail ktery stejne nikdo neuvidi

hanka_12345
17. srp 2024

nebo me napada jeste astratex

klarifuska
17. srp 2024

@optimistic tchibo, bavlna je na vnejsti strane, na vnitrni je vetsinou nejaka smes.

klarifuska
17. srp 2024

Jej nedocetla jsem popisek. Tahle kombinace je scifi.kdyz je bavlnena neni vystuzena. Nic kloudneho jsem nenasla. Takze jsem skoncila u kompromisu.

drep
17. srp 2024

A musí to být bavlna? Já miluju bambusové youngprimitive, nejsou úplně vyztužené, ale jak je bambus pevný, tak parádně drží. Jsou na štíhlejší postavy a ne obří prsa.

skarol
17. srp 2024

Lindex

malenca
17. srp 2024

Mark and spencer

malytlustyhroch
17. srp 2024

Vubec nechapu, proc nekdo vyrabi i jine podprsenky, nez presne takove, jak pises 😁 ale zatim mam jednu a to jeste kojici. Bavlna 82 % https://www.drmax.cz/bellinda/dim

kolunka
18. srp 2024

Zkuste projet nabídku německých podprsenek naturana... Beru je už roky, vyztužené a bez Kostice jsou, jen ta bavlna ne... A třeba beru typ, kde není a mají v nabídce i bavlnu

veroniquecz
18. srp 2024

Mám z Trioly.

optimistic
autor
18. srp 2024

@veroniquecz Koukám na to, našla jsem pouze pod názvem Dorina, převažuje na tom košíčku krajka a bavlna je jen trošičku v dolní části. Nebo máte jiný model? Na stránkách nic jiného nevidím.

optimistic
autor
18. srp 2024

@malenca Nenašla jsem tam ani jednu, kt by to splňovala.

optimistic
autor
18. srp 2024

@veroniquecz Nenašla jsem tam ani jednu, kt by to splňovala

optimistic
autor
18. srp 2024

@kolunka Děkuji, neznám, mrknu.

optimistic
autor
18. srp 2024

@malytlustyhroch To mám celobavlněné z ham a jsou skvělé, po 2 letech se už začínají rozpadat, jenže nemohu najít nekojící náhradu...

optimistic
autor
18. srp 2024

@drep Toto by asi nebylo pro mě, nemám ráda náznak bradavek pod tričkem, ale děkuji...

optimistic
autor
18. srp 2024

@hanka_12345 kojící mám skvělé celobavlněné z ham, ale hledám nekojící...

optimistic
autor
18. srp 2024

@hanka_12345 Tam jsem nenašla

veroniquecz
18. srp 2024

@optimistic písni mi sz, večer vyfotim 🙂