Podkožní akné. Jak dostat hnis ven?

saraaaa_n
10. zář 2020

Ahoj holky,
již 2 tydny me trapi velky podkožní bolak, který nechce vubec zmizet, potrebuju dostat hnis nahoru abych ho vymackla nebo neco cim ho zmenšit.. nemate nějaké rady a tipy? Byla bych moc vdecna, uz jsem zoufala!!!

hasara33
10. zář 2020

@saraaaa_n ahoj, doporučuji navštívit dermatologa aby ti to odborně ošetřil a vyčistil 😉 touhle domácí "operací" si můžeš zadelat na větší průšvih a následnou nevzhlednou jizvu

rejalin
10. zář 2020

Ahoj, mě tohle trápilo během prvního trimestru, bylo to hrozné,pořád jsem měla na obliceji minimálně jeden, bolely jak prase.. upřímně mně na ně nic nezabralo, prostě jsem vždycky musela cca těch 14 dní vydržet, pak už to bylo lepší ( a objevil se další 🤦).. zkoušela jsem na ně kdeco, i je mačkat, ale fakt nic 🤷

klea81
10. zář 2020

Černá mast to vytáhne 😉

amazonkajanik
10. zář 2020

@saraaaa_n černá mast 😉

natysnovec
10. zář 2020

Pouzivam i framykoin...

pavlinar
10. zář 2020

Davam si na to cistici gel na akne, treba clean and clear. Namazu vrstvu, necham zaschnout. Nebo aspon natirat alpou. Postupne se to zmensi a vysusi, a vyleze ven..

purplerain
10. zář 2020

Dávám na noc Tea tree olej. Buď to vytáhne a vymacknu nebo to začne mizet.

barulina
10. zář 2020

Visnak

amazonkajanik
10. zář 2020

@saraaaa_n jo a hlavně nemackat,bude to ještě horší. A jestli se stav nezmění ani za další 2týdny,tak k doktorovi ...

alcar
10. zář 2020

Taky bych dala višnák. 😉

hanih
10. zář 2020

Pokud je to na obliceji, cernou mast bych nedavala. Ja mam po ni nekolik jizev, je docela agresivni. Jak je na tom visnak nevim, pry je setrnejsi, ale radeji bych sla za tim dermatologem...

jjasmina
11. zář 2020

Zkusit černou mast, mě nepomohla, byla jsem s nosem na chirurgii

terezz29
11. zář 2020

na kožní 😉 tak ti dají to, co potřebuješ