Podkožní akné. Co vám pomohlo?

lujhu
21. srp 2024

Co vám pomohlo? Mam jeden nahoře ze strany u nosu asi 2 týden, je to takový hrbolek nemám ráda něco na obličeji celkem mě to vadí jsou na to nějaký krémy nebo vitamíny proti akné??

lv
22. srp 2024

Zinek v tabletách, niamicid The Ordinary serum a Skinoren mastička

dashyyy
22. srp 2024

pořádná skin care dvakrát denně, dvoufázové odličování.. třeba Lobey má přírodní řadu proti akné.. na již vytvořený útvar zinkovka 😉

lujhu
autor
22. srp 2024

@hojda
@dashyyy
@lv Děkuju 🫶 vám

jari110
22. srp 2024

Mně jako teenagerce nepomohlo nic, a to jsem chodila neustále ke kožní, byla jsem tam častěji než ve škole. Postupně se to ale nějak samo upravilo, žádné produkty jsem už potom nekupovala, nemělo to cenu.

felis
22. srp 2024

Pravidelná péče, abys předcházela takovým problémům a nyní zinek a vitamin A. Prostě si dát extra velkou dávku Áčka. Některá Áčka jsou na předpis. Jednorázově Ti to neublíží, když se jakoby predavkujes. Dcera má áčko od kožní napsané a říkala to i moje jiná dr., že to funguje. Já používám vitamín A v oleji a je super. Na pleť (vlasy i nehty) je fajn Biosil Plus, po 2 měsících zlepšení kvality vlasů, nehtů i pleti.

biciklissie
22. srp 2024

Mě se to taky začalo dělat z ničeho nic. Ale fakt treba dva měsíce v kuse jsem někde měla, pak pár dnů nic a zase jinde. Fakt trápení. Jednou jsem zkusila jen úplně trošičku maznout vecet nějakou mastickou s kortikoidy, co tu mám na ekzém. A ráno úplně pryč. Vím, není to dlouhodobe řešení, ale dávám to tu jako typ pro někoho, kdo by už z toho byl dost zoufalý. Mě u pusy už to bylo fakt nepříjemné. A zase se mi to přestalo dělat samo od sebe, nezměnila jsem asi nic, tak fakt nevím, proč to tak je, asi nějaké hormony, možná strava, fakt nevím.