Plastika prsů-modelace. Jakou mát zkušenost?

3. lis 2023

Ahoj, všechny zdravím. Otázka je velmi jednoduchá, stejně jako příběh. Měla jsem velka prsa, pak dva roky kojila...prsa mám mala a kdesi...(někdy si říkám, že jsou na tom lidi hůř, ale jindy zas...)

Velká prsa zpět nechci, jen bych ty sva chtěla víc na obvyklém místě, myslím, že bych si to ještě ,,zasloužila" je mi 36 let.

Zvažuji modelaci, bez vložení implantatů.

Chtěla bych se zeptat na zkusenosti s klinikami, doporučení, výsledky, rekonvalescence, jizvy... jestli se změni velikost prsou-jakože jestli se modelací ještě zmenší-zas jako něco málo bych tam mít chtěla...

Děkuji

metallico_mondo
3. lis 2023

📌

teenyel
3. lis 2023

Ja mam modelaci s implantaty, ale jedna zmych 3 nejblizsich kamaradek ma modelaci bez implantatu. Mensi prsa nema, udelali ji to moc hezky (mela dobry zaklad, jen povisle, ja zaklad nemela, kdyby ano, take bych sla do modelace bez implantatu. Takhle se to musi po nejake dobe kontrolovat a menit). Je moc spokojena a fakt to vypada hodne dobre 🙂👍 obe jsme mely stejne plasticke chirurgy, jen me to delali v nemocnici v C.Budejovicich (kvuli problemum se srazlivosti to bylo jistejsi), kamaradce to delali na klinice v Hluboke nad Vltavou.

dandaa
3. lis 2023

Jdu na modelaci a zmenšení prsou - z E/F bych ráda C ,implantát bych si nikdy nedala . Dnes už umí udělat i bez implantátů krásná prsa . Dělá se tzn vnitřní podprsenka a vypadá celkový výsledek skvěle. Já jdu po novém roce konečně k panu doktorovi Mešťákovi - mladšímu. Čeká se něj dlouho, ale výsledek za čekání stojí. Určitě si dojdi alespoň na dvě, tři konzultace ,přeci jen jde o velký zásah do těla a je fajn slyšet víc názorů. Jestli máš FB tak je tam super skupina kde holky dávají fotky a recenze. Já měla tři favority a vyhrál Mešťák.

autor
3. lis 2023

@dandaa děkuji o něm jsem slyšela...To je tedy Esthe? Pak mě odkazovali na Medicom, tak jsem pokukovala po panu Dr. Popelkovi...

Ja si litam nahoru dolu- sama vim, ze s tim spokojena nejsem a nic s tim nejsem schopna udelat, narozdil od jinych casti tela na kterych muzes zamakat a nechci nic, co by bylo neprirozene...chtela bych to je udelat pekne, prirozene a pak to opet nechat zit svym zivotem...ale pak premyslim nad cenou, jizvami, riziky-narkoza a ze se to nepovede a nad tim, jestli je to teda ,,fakt nutny" a neni to rozmar...

teenyel
3. lis 2023

Nutne to neni nikdy, ale pokud to cloveku pomuze se sebevedomim a s tim, ze se sam dobre citi ve svem vlastnim tele, tak to za ty penize urcite stoji. U me na profilu je nekde i album. A vubec toho nelituji. Prsa mi "vytekala" z jakekoliv podprdy prostredkem, nemohla jsem si vzit ani normalni vystrih, jinak bych se nemohla ani pro nic sehnout, predklonit...bylo mi to krajne neprijemne. Navic kazde bylo trochu jinak vysoko a jak vyfoukle balonky...jen vytahana kuze, to nebyla prsa. Plavky bylo neco nemyslitelneho, to bych neuhlidala, abych neukazovala i co bych nechtela...takze jak to slo, hned jsem do toho investovala. A i s implantaty mi to dokazali udelat tak, ze nikdo ani v plavkach nepoznal, ze mam prsa umela. A ted po druhem diteti vypadaji jeste prirozenejsi, krasne to vydrzely 🙂 takze zalezi na vnitrnim pocitu. Ja vedela, ze bez upravy se s tim smirit nedokazu a ani jsem nechtela. Bylo mi 23/24 a prsa jsem mela horsi, nez kdejaka 80ti leta.

dandaa
3. lis 2023

Ano Esthe ,oni se mi ,protože lékař má bohaté zkušenosti z nemocnice kde dělá složité "rekonstrukce " prsou . Já jdu tedy ze zdravotních důvodů, mám kvůli velikosti problém se zády a krční páteří. Přeci jen jsem malá, drobná a ty velký prsa mi dávají zabrat. Nemůžu ani plnohodnotně sportovat jak jsem byla zvyklá před dětmi. Narkóza je taky můj strašák, ještě nikdy jsem na ji neměla, ale snad se překonám. Jizev se nebojím, ty nejsou časem vidět při správné péči. Cena je myslím 60-90tis ,záleží na klinice.

autor
3. lis 2023

@dandaa ja prave mela vzhledem ke sve drobne konstituci taky velika prsa....setrila jsem si do budoucna na zmenseni, lec po diteti...kde ty prsa jsou...cil se zmenil 😅...velka uz rozhodne nechci...jen se necitim ve svem veku, ze se nemuzu predklonit, to se uplne stydim...zacinam si uvedomivat, ze nejake cinnosti nedelam jen kvuli tomu, nebo se hodne hlidat, jak je delam...s cenou pocitam, touz jsem tez patrala...

ukki
3. lis 2023

📌

jiss
3. lis 2023

Najděte si na Instagramu profil tabulkářka, je to primárně o něčem jiném, ale paní tam podrobně sdílí svoji aktuální zkušenost s modelací včetně fotografií, cen, příprav, popisu procesu atd.