Ahoj, uvažuji nad plastikou prsou. Po kojení dvou dětí mi zůstala prázdná, vytahana prsa, nemůžu se s tím smířit. Vždy jsem měla prsa malá, to mi tak nevadilo, ale to co mi zůstalo teď, to je fakt hrůza. Jaké máte zkušenosti se zvětšením? Cena, bolestivost, spokojenost s výsledkem? Moc děkuji.
ja je teda nemela vytahana, ale pouze zadna.. A nelituji.. Nejhorsi pro me byla narkoza, tu spatne snasim. Jinak jsem si dva dny po operaci sama umyla vlasy, 4 dny po jsem opatrne luxovala, 9. den jsem ridila a zacala jezdit do prace aspon na nejakou dobu.. Takze za sebe - bolest se prezit da.. Ale chce to pomoc v domacnosti, s detma.. U me byl problem, ze jsem dva mesice nemohla vencit psa, to jsem se bala, ze na voditku skubne a ublizim si. Zbytek jsem zvladla, syn mel v te dobe 10 let..
Pripichnu se, také mne zajima 🙂
Nechávala jsem si prsa zvětšit cca před pěti lety, jenom implantáty bez modelace. Cena kolem 70.000 Kč. "V ceně" byla jedna pooperační podprsenka, dokupovala jsem si hned další dvě (taky to něco stojí). Další nemalé peníze potom utratíš za nové prádlo 🤭😄.
Pokud jde o zákrok jako takový, tak v pondělí večer byla hospitalizace, v úterý zákrok, ve čtvrtek domů. První den dva to byl divný pocit, nejvíc nepříjemné bylo sundat si podprsenku kvůli praní a hygieně, těch pár minut bez ní bylo hodně nepříjemných. Kvůli horečkám noc před propuštěním jsem měla ATB, z těch mi bylo blbě celý týden. Ale nebýt toho, tak pohoda 😉 Domluv si, že ti prvních pár dní někdo pomůžu (vaření, úklid, mytí vlasů). Ruce jsem opravdu nezvedala. Určitě počítej dva až tři týdny na rekonvalescenci, potom ještě tak dva měsíce než se vrátíš ke zvedání rukou nad hlavu a těžších věcí. Jediné čeho lituju, že jsem si prsa nenechala zvětšit dřív 😉
Ještě k té bolesti - čekala jsem to horší. Ale třeba holčina, co se mnou byla na pokoji, byla úplně vyřízená, nemohla se narovnat (což to dělalo ještě horší).
Cena není stejná vždy. Záleží na mnoha věcech. Já byla před 3lety na zvětšení a mega spokojenost. Můžu doporučit medicom clinic Brno,Dr Pachman. Cena tam zahrnuje vše. Předoperační vyšetření,který proběhne přímo u nich a nemusíš lítat někde po doktorech, operace, pooperační podprsenka, a nějaké léky az tě propustí. Úžasnej personál. Cítila jsem se jak v jiným světě,ale jako v dobrým. Bylo mi úžasně, těšila jsem se a byla to nejlepší investice. Bolest jak sviňa. Když mi tvrdili že porod je horší,nedokázala jsem si to ani představit. Ale fakt je porod horší.
No tyjo to nezní zrovna jako legrace 😱 Tak moc děkuji, myslím, že raději počkám, až budou děti trochu větší, nerada bych jim vysvětlovala, že je neobstaram kvůli novým prsům 🙈😁
Můj syn si to nevšiml. Řekla jsem mu,že mě bolí záda.
Tak záleží jak malé děti máš, jestli máš nějaké hlídání, apod. Ono to není jen o těch pár dnech hospitalizace, ale potom právě to nezvedání rukou a těžkých věcí. Plus samozřejmě kontrola po operaci. Já byla na operaci před dítětem, takže jsem řešila jenom domácnost a práci.
A jak někdo psal, že to bylo horší než porod - u mě ne. Řekla bych, že i MS bolesti mám horší 😉 (teda nebavíme se o dni po operaci, ale druhý, třetí den)
Děti mám malé, tak o tom teď uvažovat nebudu. A jak se zaměstnáním? Člověk si musí vzít dovolenou?
To záleží jaké zaměstnání mas ??? Jestli jsi v kanceláři tak normálně chod do práce ale jestli jsi někde kde taháš těžké věci nebo maš více namáhavou práci určitě vzít dovolenou já jsem si to naplánovala na celozavodni dovolenou
Já byla 3 tejdny doma. Operaci mi dělali taky než bylo dítě. Ono jako po té operaci nic moc dělat nejde. Ruce nesmíš zvedat vysoko aby se ti nepohly implantáty, spaní jen na zádech. Jako fakt je to pak strašný omezení,ale stálo to za to😁
Chápu tě, taky mi zůstaly vytahaná prsa po dětech. Ztratily tvar i pevnost. Za mě byla určitě operace to nejlepší, co jsem mohla udělat. Prsa jsou pěkná a já se za ně konečně nestydím. Operaci mi dělal dr. Mrňa na klinice Yes Visage. Platila jsem něco přes 85.000kč. Rekonvalescence byla rychlá, první 3 dny jsem se snažila jenom odpočívat. Měla jsem doma mamku která mi pomáhala. Bolest byla v pohodě, nic co by se nedalo vydržet. Dovolenou v práci jsem si brala týden a půl, pracuji v kanceláři, takže kdybych se měla nějak namáhat, tak určitě by to bylo i měsíc.
Ahoj já byla dvakrát a je to ta nejlepší investice ❤️ Byla jsem v Medicom clinic u pana Ondrejky cena cca před 3 lety byla 80.000kc teda příprav se ze bolet to bude jako čert ale dá se to rekonvalescence je cca měsíc od cvičení dva měsíce …druhá operace už byla méně bolestiva 🙏🏻 Ale za tu boles to stalo 🙏🏻