Piercing. Co znamená ta bílá tekutina při vyndání z jazyka?

jaroslava350
12. únor 2021

Ahoj chci se zeptat když vyndám piercing z jazyku tak co to znamená když mi že spodu vyteče bílá tekutina dekuji

amazonkajanik
12. únor 2021

@jaroslava350 máš ho teprve den a už ho vytahuješ?

amazonkajanik
12. únor 2021

@jaroslava350 jinak strejda google praví:
Čerstvá rána bude produkovat čirou až bílou tekutinu, která se velmi často usazuje na spodní kuličce nebo jazyce. Nemějte strach, jedná se o odumřelou tkáň a bílé krvinky, které provázejí každé hojení. Výtok ze šperku v jazyce i z jazyka samotného šetrně odstraňujte novým, jemným kartáčkem na zuby.

anet_98
12. únor 2021

@jaroslava350 mám piercing v jazyku už 4 roky a první dny byl jazyk otelký a jak píšeš, vytekala z něj ochranná tekutina, která ránu kolem šperků hojí. Pokud máš piercing čerstvě, nevyndavej ho, protože svalová tkanina může rychle srůst k sobě a nasazením šperku potom můžeš způsobit větší potíže. Jazyk se hojí 3-4 měsíce povrchově a uvnitř až půl roku.

amazonkajanik
12. únor 2021

@anet_98 a zaroste klidně do 5min v závislosti na tom,jak dlouho je 😉 po hodině jsme měla problém protáhnout skrz(kvůli operaci) a měla jsem ho tou dobou 2roky. Nyní skoro 16 let a předloni po operaci nebyl problém...

anet_98
12. únor 2021

@amazonkajanik já s jazykem takový problém nemám, horší to je s pupkem, protože během 3 dnů pobytu v porodnici mi ta dírka skoro zarostla 😅 a to ho mám taky skoro 4 roky 🙈

amazonkajanik
12. únor 2021

@anet_98 ty jo,to nevím,páč jsem nikdy neměla břicho na ukazování,takže tam jsem nedávala 🤣
Ale třeba bradu se mi podařilo prorazit ještě asi půl roku po vyndání náušnice a pak jsem se na ní po dalším půl roce úplně vyprdla a ta jizva mě celkem štve. Bystré oko pozná ...(nebudu mlžit,mám to i v záznamu PČR)
jinak mám hlavně uši,vrchní část ušního boltce ...

anet_98
13. únor 2021

@amazonkajanik já mám ještě obočí a mela jsem levou stranu rtu. Obočí když vyndam, tak si myslím, že taky ani po půl roce nebude problém znovu naucnici nandat, protože ho mám 7 let 😅 ale ten ret rychle za rostl zevnitř pusy, ale z venku je to taky pěkně vidět pořád a to ho mám venku 3 roky 😏