Ahoj holky mám dotaz. Mám přes dva roky udělaný obočí permanentní tetování.. Už je vybledly a chci jít znovu. Jsem ve 3 měsíci.. Myslíte že můžu? Nebo to nejde?
@felinegrace mě to jen zajímalo. Tak si ho jen obarvim a basta.
Ja už se dva roky tresu na microblading ale všechny kosmetičky kterých jsem se ptala řekly jednohlasně počkat až po porodu a po kojení ! Protože to nemusí vůbec chytat .
@lalusheee Taky bych počkala. Na obtažení linek jsem šla až když jsem měla téměř dokojeno. Zbytky barvy se usazují v těle a v těhotenství i při kojení bych se bála.
A je pravda, že to ani nemusí chytat. Jednou jsem byla na opravě linek, když jsem měla menses - a ani tehdy to nechytalo. Vůbec. . Oko rozpíchané až hrůza a barva nikde 😊 .
Já bych do toho nešla, (kromě rizika nějaké nákazy, které je malé, ale je zbytečné riskovat kvůli obočí) je to pro tělo zátěž, pro tělo je to rána a začne reagovat, já jsem teda byla na permanentu před otěhotněním a pak jsem hned onemocněla, podle mě to s tím souviselo, ikdyž já jsem na to náchylnější, ale i kdyby ne, už jen to že to bolí je zátěž a stres a přenáší se na mimi. Já bych nešla ani při kojení, ale jestli na tom trváš tak počkej aspoň po porodu.