Paže. Máte zkušenost s Lipolaserem?

17. črc 2024

Ahojky,mám silné paže a našla jsem na netu Lipolaser.Za 8 procedur bych měla mít hubenější paže.Už jsem zoufalá.Máte s tím zkušenost?Děkuji

berenika39
17. črc 2024

Ne, tohle není cesta. Osm procedur nemůže vytvořit svalovou hmotu, která ti paže opticky změní. Silové cvičení, určitě to bude ve finále levnější, svaly nahradí tuk a paže budou vytvarované. Cvičení, cílené, s relativně velkými váhami. Nejen paže, ale i ramena, záda. Hubnout určitou partii nejde. A držím palce.

autor
17. črc 2024

@berenika39 děkuji,tak že myslíš,že jsou to vyhozené peníze?
A se cvičením,za jak dlouho se dostaví aspoň malinké výsledky?

autor
17. črc 2024

@berenika39 chtějí 3.200kč za 8 procedur

lenkajan
18. črc 2024

Také doporučuji cvičení💪🏻 Je to zdravější a trvale udržitelné, pokud se cvičí pravidelně. Výsledky záleží na intenzitě cvičení. Většinou je rozdíl znát po 3 měsících. Nejlépe cvičit s trenérem.

krisstina93
18. črc 2024

Cvičení bude určitě lepší, idealne najít trenéra, co ti aspoň ukáže jak a co cvičit, abys ty cviky prováděla správně, aby to mělo efekt a ještě sis neublížila.

palja
18. črc 2024

Ahoj. Já nejsem odborník na cvičení jako holky, které píšou komentáře výše... Ale mně se povedlo zmenšit obvod paží cvičením na elipticalu. Měla jsem tlusté a povislé, nevzhledné paže a několikrát týdně jsem vlezla na eliptický trenažér a paže se mi krásně vytvarovaly a celkově jsem zpevnila i postavu.
Tak jen takový postřeh od ženské s tlustými pažemi 🙂

odula
18. črc 2024

@berenika39 vahy nemusí být velké, určitě ne ze začátku. Jinak silový trénink je určitě nejlepší způsob

exbordelar
18. črc 2024

Co kliky, zkousela jsi?

berenika39
18. črc 2024

Ano, vyhozené peníze. za tu cenu máš minimálně ukázkovou hodinu, dvě, tři s trenérem ve fitku, který tě naučí základy. nechci tě zklamat, ale jsem si téměř stopro jistá, že "procedury" tohoto typu nefungují.
Výsledky se dostaví podle toho, kolik času a energie tomu budeš věnovat. Pokud máš možnost tři, čtyři treninky týdně, pak několik měsíců. Pokud si to hceš jen tak napohodu pinkat, nebude to jen tak, ale minimálně zpevnění uvidíš také.
@odula Ne, já vím, dokonce je to zpočátku spíš kontraproduktivní, pro začátečníka. Jsem to myslela spíš tak, že silové cvičení se zátěží, která je cítit🙂))). Máš recht.

blondynka400
18. črc 2024

Za mne zkus EMS cvičení. Na rukou jsou vidět výsledky hodně rychle a pomůže ti to ještě i na celé tělo. Případně Wonder, ten funguje podobně. A k tomu pak jak píšou holky ještě cvičit a uvidíš, že to půjde.