Operace víček. Byly jste? Bolelo to?

console
27. kvě 2022

Holky, byly jste? Ja se chystam, ale mam strach😵‍💫bolelo vas to?? Prosim zkusenosti a klidne doporuceni, zajimaji me Cechy, Morava ne, diky😘

Je mi 40 a opravdu to uz potrebuji, mam to dedicne a hodne spadle.

zuzineckah
27. kvě 2022

@console chystáme se taky, jen ještě zvažuji kde. Byla kamarádka v nějaké pražské klinice a super. Bezbolestné, rychle se to hojilo a rozdíl neuvěřitelný.

console
autor
27. kvě 2022

@zuzineckah fakt bezbolestne? Me to desi😵‍💫😵‍💫😵‍💫ted se chystam na laser oci, pak budu resit vicka.
Muj tata ted byl taky a nespokojenost, pak mel vicka odchlipla, pali ho oci uz x mesicu…a taky byl na doporuceni a v Pze

zuzineckah
27. kvě 2022

@console hele, to chce asi hodně zkoumat recenze. Já jsem ještě dostala doporučení do Pardubic, tak to zkusím prověřit.

tyna229
27. kvě 2022

@console Blefaroplastika - tak se jmenuje skupinka na fb. Mnoho zkusenosti, fotek pred, po zakrocich…. Chystam se na podzim a strach nemam.
Projdi, procti, zkoukni tu skupinku, strach te opusti hned ✌️😊

console
autor
27. kvě 2022

@tyna229 juknu, diky!

motina
8. čer 2022

Neboj, není to bolestivé, jen nepříjemné. Byla jsem na zákroku a taky jsem před ním měla trochu strach. Dělali mi to v lokální anestezii. Ty první dny jsem vypadala jako když mě někdo zmlátil🙂 Oči byly oteklé a modré, ale za 3-4 dny to začalo miznout. Za týden od operace jsem vypadala už normálně. Jizvu dělají v záhybu, takže není vůbec vidět. Kvůli citlivosti očí jsem nosila ze začátku sluneční brýle a dávala si obklady. Jinak jsem byla na zákroku v Yes Visage v Praze, byla mi doporučena kamarádkou, která tam taky byla.

blondynka400
8. čer 2022

@console já bohužel též budu muset jít. Cca dva roky jsem se tomu bránila a asi neubránila. Jedna věc je unavený výraz a druhá je, že už ty oči cítím, jak jsou těžké.... Už jsem byla na konzultaci. Jsme domluvení po létě, že v teple je to nesmysl a hůř se to hojí. Dělá se to v lokální anestezii, říkal, že cca 3 dny člověk vypadá blbě a celkově cca 7 dní náplasti. Doktor byl úplně v pohodě, jeho práci znám, je extrémně šikovný, takže se nebojím o výsledek.... Ale neříkám, že se mi tam chce 😀