Odstranění tetování. Jak dlouhou dobu to zabere?

anonymni_456
20. pro 2024

Ahoj. nakonec jsem se rozhodla, ze si tetovani necham opravdu odstranit, nejsem s nim spokojena uz. jen nevite nekdo zhruba jakou dobu to muze zabrat? chtela bych ho oddelat pico laserem. tetovani je skoro rok stare, delala mi ho mamcina kamoska, ktera tetuje pro konicek. nevim, jak moc hluboko, ale cele tetovani mi projizdela strojkem nejak 4-5x. tetovani ma nejak 20cm.

rajdamajda
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
rajdamajda
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
rajdamajda
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
chemisterka
21. pro 2024

Já zrovna chodím na odstranění tetování laserem, mám to text, o 5 řádcích, cca 15x10 cm. Mám to děláno před 10 lety v profi salonu. Na odstranění jsem byla už 3x a řekla bych, že 3x to ještě bude chtít. Začala jsem v září, chodím, co 6 týdnů. Není vhodné s tím chodit na slunce.

chemisterka
21. pro 2024

@chemisterka jinak cena zatím cca 10 tisic

anonymni_456
autor
21. pro 2024

@chemisterka a muzu se zeptat, jestli text mate vybarveny? a pouzivate pico laser?

chemisterka
21. pro 2024

@anonymni_456 co to je za laser nevím, jedna se o laser v klinice plastické chirurgie. Text mám jen černou. Některé místa šly dolů hned napoprve, jiné jsou i teď po tom 3 sezení dost vidět.

anonymni_456
autor
22. pro 2024

@rajdamajda dekuju moc, ze mi takhle pomahate. jen bych se jeste chtela zeptat, kdyz bych to tetovani chtela spis odstranit a chodila teda v lete na to slunce, jak jste mi rikala, tak tim ze mi ten inkoust klesne vic, tak pak nebude mozne to odstranit, protoze to bude moc hluboko nebo se pletu?