Oblečení Sinsay. Jaké máte zkušenosti?

sim244
29. pro 2021

Ahoj,

Zajímají mě vaše zkušenosti s oblečením, jak na děti tak na dospělé. Například tepláky a obyč trika bych mohla obměňovat pořád, jednou ročně minimálně.

Vydrží mi třeba tepláky za 159 korun alespoň jednu sezónu? 😃
Doteď jsem kupovala dražší kousky, které stejně mají žmolek a jsou na nich skvrny, co už nikdy nevyperu. 😃

Jaké máte zkušenosti? Tepláky nosím denně, vydrží mi?

Díky za zkušenosti

ellyem
29. pro 2021

Nakupuji pořád, a když se o oblečení dobře staráš, bez problémů vydrží 🙂

martiniquest
29. pro 2021

Absolutne nedoporucuju. Minulý tyden mi pro syna prisly teplaky. Velikost 122 odpovidala 116 z HMka. Nechala jsem jedny na zkousku a po vyprani a vysuseni jsou velikostne jako 110. Kvalita siti katastrofalni, odpovidajici cene. Na sebe jsem mela par veci a vse po par vypranich na vyhozeni. Je to na urovni Pepca. Za me uz nikdy.

jjasmina
29. pro 2021

@sim244 kvalita odpovídá ceně

barmil
29. pro 2021

@sim244 nevím, na sebe bych si tam nic nekoupila, to jsou hadry pro náctileté, abys to mohla střídat podle toho, co leti, něco jako Primark.
Pro syna se mi tam ještě nic nelíbilo, projde mi, že vyloženě pro malé děti toho moc hezkého nemají. Ale 12li leta dcera to tam zbožňuje a je spokojena, ja ji to vše peru na 40 a zatím ok, nic se nesrazilo, jen černé jeansy se hned opraly a to jsem je dala naruby

makkyv
29. pro 2021

@sim244 Za mě doporučuji, ale je to taky kus od kusu. Něco dobré, něco horší. Srovnala bych body jako C&A a pyžama spíš tak Pepco. Body nám vydrží dlouho a je stále jako nové, pyžama máme tak 3,4x a už ta kvalita opadá.
Velikosti jsou menší. Tudíž dcerka má 68 a tam kupuji 74/80 😊

snahnah
30. pro 2021

Manžel si koupil tepláky. Jedny za 200,-, ty se při praní srazily do délky snad o 20 cm, druhé za 250,-, ty jsou celkem ok, na doma stačí 🤣 Dětské věci jsou spíš tak o číslo menší.

veru181
30. pro 2021

Mám zkušenost jen s oblečením do 1,5 roka. Vždy jsem brala o velikost větší, aby to sedělo. A ten zhruba půl rok vydrželo bez problému 🙂

lenula02
30. pro 2021

Dcerce 2,5 let sedí skvěle. Mají užší střih a kvalita je taky v pořádku. Body a trička žádný problém. Tepláky o něco menší ale jinak vše ok. Pyzamka taky v pořádku a bundy taky ok... Za mě doporučuji. Nakupuji často + hm. Na sebe ne.

nat
30. pro 2021

@sim244 no je to opravdu jak Pepco,obleceni jsem kupovala vzdy o číslo větší,po vyprani ani se nemuselo susit,se to smrsklo,kvalita zadna slava....Radeji si priplatim a koupim Next nebo Lindex a to opravdu vydrzi

aselluska
30. pro 2021

Ani na sebe, ani na dítě žádný problém. To teda pepco je horší jak střihem, tak materiálem. Na sebe toho tam moc neseženu ty její XL, což je asi S ve skutečnosti a na prcka vždy o číslo větší. Kamarádky jsou taky spokojený. Záleží co od toho chceš.