Nemáte někdo prosím dobrý tip, kde nakoupit tuniky k leginam? Vhodné do práce
Nebo třeba moje máma ráda objednává z cellbes - má několik kousků i stylovějších, když někam jde, do práce odtud nosí ale klasické bavlněné jednobarevné nebo s jemnými vzory, mávají i balení po 2.
Jaky styl? Jaka velikost? Uprimne, leginy do prace si nedokazu predstavit. Mozna za kasu nebo k úklidu
@jilliann to vypadá super, díky
@jilliann spíš něco elegantního, budu v kanceláři jako asistentka
@martiniquest je to blbý? Já si říkala s nějakou elegantní tunikou, že by to šlo. Budu jako asistentka v kanceláři. Takže budu hlavně sedět, tak bych měla ráda něco pohodlného. Jinak velikost tak L(40)
Ne leginy urcite ne. Spis hezke kalhoty,jednoduche tricko,halenka… Saty jsou krasne a pohodlne a daji se sehnat pro kazdou postavu.
Proboha leginy do kanclu fakt ne 🤦🤦 Velikost 40 mam taky a existuje strasna spousta moznosti. Leginy si nech na sport nebo na uklid. Nic elegantniho na nich neni. Fakt.
Podivej se treba na Instagram na ucet reknianostylu. Holcina ma velikost 42 a ma spoustu skvelych tipu.
@nnnadja jj šaty jsou super, ale ideálně potřebuju s vázánim pod prsama, jinak vypadám ve všem jak v pytli a ty nikde moc nejsou
Do kanclu jako asistentka rozhodně šaty, sukně s halenkou nebo treba elegantní tříčtvrteční capri kalhoty, ale rozhodně nee legíny, ty jsou tak na doma, na sport, do lesa, k vodě...ne do práce do kanclu. U nás v legínách chodí uklízečka (tam je to OK).
Tak v tom případě pouze elegantně - šaty, halenky a sukně nebo s kalhotami, saka, v létě pokud máte volnější dresscode nemusí být špatné ani lněné kostýmky, šortkové elegantní kostýmky... ale proboha ne legíny a tuniky. 🙂
Do kancelare urcite ne leginy. Hezke a pohodlne saty do kancelare ma treba esprit, ma i pohodlne kalhoty a halenky.
Tak ony jsou taky legíny a legíny. Mám třeba moc hezké s krajkou po stranách a ty si v kanceláři klidně dokážu představit.
@jola777 Samozrejme, clovek si muze vzit cokoli, i ty leginy. Otazkou je, zda mu na svem vzezreni zalezi. Pokud ano, velmi tezko v hlave sumiruju slusivy outfit, kde by ty leginy nevadily. A urcite ne krajkove, ty byvaji casto vulgarni ci lacine vypadajici.
@martiniquest Za mě lepší legíny než kostýmek ve kterých většina mladých holek vypadá jak "stará mladá".
@jola777 Moje zkusenost - pokud chce byt clovek bran vazne, mel by chodit i vhodne obleceny. Je fajn, kdyz clovek v kancelari nepusobi upjate, ale ma to svoje meze. Vzdy je to otazka toho, co od prace cekas a jak chces, aby si te lidi zaradili - kdyz bude asistentka chodit v leginach, budu mit problem ji treba v budoucnu nabidnout zajimavejsi praci, protoze proste nebudu chtit, aby v leginach chodila mezi klienty nebo obdchodni dodavatele - nebu budu vedet, ze to musim resit, aby to dotycna zmenila.
@jola777 Jakekoli obleceni lze vybrat a pouzivat dobre i spatne. Mimochodem, kostymy ted dost leti. Koukni treba na eshop Zary. Mladistve, svezi, prijaletne ceny.
@westie Presne tak. A z me zkusenosti je vzdy lepsi byt overdressed nez situace vyzaduje.
@martiniquest No ty dva outfity jsou teda katastrofa, hlavně ten druhý - to je jak po mojí babičce. 🤦♀️a ty kabelky radši nekomentuji
Leginy s krajkou jsou hrozny nevkus. Ale leginy obecne do kancelare vubec.
@martiniquest No jasně, má k tomu šílenou halenku, legíny lesklý jsou nevkusný a ta paní nemá na legíny ani postavu.
@jola777 Katastrofa? Mne to pripada mladistve, svezi, zaroven zenske a elegantni. Byt reditelem, takovou holku si vezmu na svoji reprezentaci. Schválně nahod nejakou fotku, co tobe pripada adekvátní, at mam představu.
@jola777 Ta "silena" halenka je za me elegantni a nadcasova.
@martiniquest Kolik ti je, že ti to přijde mladistvé? Mě 33 tak jestli nebude problém v tom že se tak rozcházíme.
@jola777 34 let
Co přesně znamená do práce? Něco ležérní, pohodlné, ne moc výstřední? Pokud máte na mysli takové ty klasické tuniky, klidně v obchodech jako je MS, CA, mají tam i větší velikosti...