Oblečení do divadla. Co na sebe?

23. kvě 2023

Máme jít s manželem do divadla Járy Cimrmana,je to zároveň firemní akce. Co si obléct? Myslím že šaty ala Národní divadlo už by byly moc. Ale co je vhodné? Černé kalhoty s halenkou se hodí? Nebo šaty, ale méně formální? A kde takové šaty sehnat? Dáte tip na plnostihlou (spíš plnou) postavu? Děkuji

lv
23. kvě 2023

Košile, tunika, výraznější líčení, pěkně udělané vlasy.. Šaty třeba v Marks&Spencer, Zara

ai30
23. kvě 2023

Cerne kalhoty s halenkou jsou v pohode.

areh
23. kvě 2023

Tak vzhledem k tomu, že jsem i v národními viděla rifle... Dala bych nějaké míň formální šaty. Já divadlo ale beru jako příležitost si ty šaty a podpadky obléknout 🙂

tereza0111
23. kvě 2023

Je mene formalni, neni to narodni, ale porad je to divadlo.. Koktejlky+sako nebo cerne kalhoty + halenka urcite nic nezkazi. Sla bych do Spencera, pripadne na Vaclavaku Debenhams nebo VanGraaf urcite sezenes co potrebujes Jestli se ti nechce nikde chodit tak Zoot nebo Aboutyou to jisti

autor
26. kvě 2023

Tak si vezmu černé šaty, koupila jsem si k nim kabelku se zlatým dekorem. Mám v plánu k nim nějaké takové lodičky (abych nebyla jak na pohřeb). A dotaz je, jestli je vhodné mít lodičky bez špičky nebo raději zavřené. A jaká barva silonek? Může být tělová? S černou by mi to přišlo už moc černé. Omlouvám se za blbé dotazy, ale můj hlavní outfit je rifle a triko.

tereza0111
26. kvě 2023

Rozhodne zavrene Lepsi volbou jsou cerne silonky, ale je pekne to pak ozivit barevnymi doplnky, abys jak rikas - nevypadal jak ne pohreb. Nebo k tomu vzit treba pudrove / svetle ruzove / svetle modre sako? Lodicky, kabelka, pripadne satek mohou take pekne ozivit. Ale obecne bych se tou cernou moc netrapila, proste se nosi 🙂 Stejne tak jako jestli se lepe citis v telovych silonkach, tak si je vezmi, nikoho tim neurazis 🙂

autor
26. kvě 2023

@tereza0111 díky