Ahoj. Chci se zeptat, jestli nakupujete na Shein.com? Odpovídá velikost oblečení? A jaký je materiál? Líbí se mi tam šaty, ale ještě jsem tam nenakupovala.
@verisek001 nakupuju tam rada. Jen teda čtu recenze, tohle si hlídám, jak materiál,.tak velikosti. Pokud si nejsem jistá, je tam tabulka velikostí.
A jaká je zhruba doba doručení? A vrácení je v pohodě? Přemýšlím, že si napoprvé objednám dvě velikosti.
velikost bavlnenych tricek mi prijde dost mensi, nez je uvadeno 🙂 polyesterovych odpovida (ty mam omylem a nechci je), jinak teda ja byla nespokojena, ale vratit=platit drahou dopravu kamsi :/
Zkusila jsem teď poprvé. Doručení cca 10 dnů. Materiál dle očekávání a popisu, co bys chtěla za ty peníze? Umělé, ale mám vzdušný střih, takže to vadit nebude. Jen mě mrzí, že je to extrémně zmačkané, šaty s plisováním půjdou blbě žehlit. Chtěla jsem něco nenáročného na dovolenou, to mám.
Nakupuju pravidelně. Vždy všechno přišlo v pořádku. U všeho, co kupuji, si dávám hodně záležet na pročítání recenzí u daného produktu. U oblečení se snažím najít vždy bavlněný, nebo aspoň s velkou příměsí bavlny. Co se týká velikosti, opravdu to chce pročítat ty recenze.. něco je menší, něco větší. Vždycky mi pomohly. Sice mi to vždycky trvá, než si vyberu, ale pak jsem spokojená. Nikdy jsem nic nevracela.. dodání cca 10 dní, dýl to asi nikdy nebylo.. teď mi jede balík s plavkama a podobný, tak doufám, že pohnou 😀
Já jsem v tomhle háklivá, hadry bych si tam neobjednala. Ale objednala jsem si tam teď dost bižuterie, došlo vše ok a do 10 dnů.
@verisek001 stydim se priznat, ze jsem tam jednou kdysi neco koupila (stydim se proto, ze tyhle levny asijsky ehm obchody proste nevyuzivam - z etickych a enviromentalnich duvodu predevsim). Co si pamatuju, tak;
1) na me to bylo kratky, merim 170 cm, takze nejsem zadna zirafa, ale proste bylo poznat, ze to sili Asiate, vsechno mi bylo kratke jak v trupu, tak rukavy.
2) kvalita proste odpovidala te cene, tzn. nic moc. Spis nic nez moc. Naucila jsem se, ze opravdu plati, ze je lepsi mit jedny kvalitni saty nez deset levnych suntu. Kupovala jsem si na leto nove kosilove saty ze lnu, klasicky strih i barva, vim, ze mi vydrzi roky. A len (jako vsechny prirodni materialy) je drahy a draze vypada (i kdyz se macka). Tomu se proste zadny polyesterovy sunt ze Sheinu nevyrovna. Rychle a rada jsem se vratila k nakupum kvalitnejsich kousku, ani sebelepsi kvalita na Sheini (maji pry nejakou premium radu MOTF ci co) se proste nevyrovna kvalite, ktera je nam v Evrope dostupna. Takze za me Shein a podobne nikdy vic. Chapu ale, ze na to ses neptala.
@verisek001 doručeni cca 14 dní max. Nikdy jsem nevracela, to nevim
Také jsem už odsud objednávala několikrát a vždy přišlo vše rychle, v pohodě, skvěle zabaleno. Nebyl žádný problém. Za ty peníze super 🙂
@verisek001 já nakupuju a vše v pohodě. Jsou tam u všeho míry, vše co jsem objednala tak sedělo i dcera teď objednávala šaty a sedí. Materiál jak co a většinou je to příjemné lehké ale je to spíš taková umělotina, všude píšou i složení. Chce to hodně číst recenze a koukat na reálné fotky