Obchod GLAMIRA. Zkušenosti s nákupem prstenu?

veronika9595
25. pro 2020

Má někdo z Glamiry zásnubní nebo snubní prsteny ? Na netu se na ně moc recenzí najít nedá. Logicky bych přešla k jiným ověřeným obchodům, ale je tam prsten který se mi líbí už dva roky a jinde není k sehnání, proto bych chtěla zjistit zda to můžeme risknout u nich, nebo si raději vybrat jinde.

konvickakvitek
25. pro 2020

@veronika9595 vidim spravne, ze maji jako kontakt uvedeny jen email?

piggy123
25. pro 2020

@veronika9595 ano, my jsme objednali snubní prsteny. Máme je již dva roky. Vybrali jsme si v setu dámský a k tomu ve stejném stylu pánský z bílého a žlutého zlata (dvoubarevný) v nejvyšší kvalitě a s diamanty. Ceny mají velice lákavé. Já nejsem ten typ, co si potrpí na kvalitní značkové šperky. Možná by některým náročnějším ženám nepřišla kvalita dostatečná v porovnáním s kamenným obchodem zlatnictví...

Když pominu, že jsme museli vyměnit můj prsten, protože přišel v opačném barevném provedení (chtěli jsme bílé zlato s malými detaily ze žlutého - ale přišel mi ze žlutého zlata s malými detaily z bílého 🙈 manželův byl v pořádku ), tak servis a výměna byla v pohodě. Dokonce jsem měla na svatbu tenhle “špatný” prsten, protože dostání toho nového správného by trvalo moc dlouho. Nebyl v tom vůbec problém, že jsem prsten na výměnu poslala zpět až po měsíci nošení... Komunikace vstřícná a kompetentní.

Suma sumárum pro “obyčejné smrtelníky” je to dobrá koupě a ohromný výběr a možnosti. Pro náročnější uživatele bych doporučila spíše klasické kamenné zlatnictví.

veronika9595
autor
25. pro 2020

@piggy123 děkuji 🙂 také mám z obchodu tento dojem. Našla jsem někde nějaké profesionální rozbory kterým ani nerozumím a říkala jsem si že sama ani nemohu poznat rozdíl. Prsteny mají podstatně hezčí než u Brilasu a Bisaku teda tam jsem si zatím nic nevybrala 🤦🏻‍♀️

mamio
25. pro 2020

@veronika9595 Glamira je za mě v pohodě,co se týče šperků...

veronika9595
autor
7. únor 2021

Prstýnek už mám tedy z Glamiry doma, jestli je s ním něco špatně tak to já sama rozhdoně nepoznám, takže jsem spokojena 😁 prstýnek je z bílého a růžového zlata s diamantíkama. Kamínky jsou velmi dobře zapracované, nejenom po stranách ale mezi nimi je zalité zlato, takže vypadnout by snad opravdu neměly (ťuk ťuk)

dindi1
8. únor 2023

Tak bych se ráda podělila o naši zkušenost s těmito podvodníky. S manželem jsme si od nich objednali snubní prsteny. Když nám přišly, sundali jsme bílé plomby, protože by nás ani nenapadlo, že bychom prsteny vraceli, a v té chvíli nám nedošlo, že by s jejich vrácením mohl být problém. Prsteny velikostně seděly, ale od prvního okamžiku se mi na mém prstenu něco nezdálo. Byla jsem docela zklamaná, protože jsem myslela, že prsten bude vypadat trochu jinak. Podívala jsem se proto na jeich stránky a zjistila, že nám dodali jiný prsten, který jsme si opravdu neobjednali.

Při kontaktování zákaznického servisu nám bylo sděleno, že i když nám dodali evidentně jiné zboží, tak nám ho nevymění, jelikož jsme strhli plomby. Mluvila jsem o tom s právníkem, protože prsteny stály poměrně dost peněz, a ten nám řekl, že pokud nám dodali jiné zboží, tak ani stržení plomby by nemělo bránit ve vrácení peněz a obchodník nám musí peníze vrátit.

Tak jsme kontaktovali PayPal, který za nás tuto situaci úspěšně vyřešil. Trvalo to ale dva měsíce, než jsme z nich ty peníze dostali.

rainy20
26. črc 2023

My jsme si také vybrali snubní prsteny na Glamiře, mají tam opravdu velký výběr a hlavně dámský prsten ze setu, který se mi líbil, jinde prostě ani v nabídce není (místo diamantů/briliantů tam jsou rubíny). Cena se nám přemrštěná nezdála, ale čistě pro porovnání jsme si nechali nacenit u zlatníka ve městě, u kterého už jsem měla dobrou zkušenost, když mi měnil kameny v prstenu za přírodní (měl rozumnou cenu a udělal vše obratem do 2 dnů, oproti větším osloveným firmám, které měly termín měsíc a cenu o několik tisíc vyšší). Čekali jsme, že nám tu cenu dá spíš vyšší, vzhledem k tomu, že kameny od něj jsou s certifikátem a ve velmi dobré kvalitě, zatímco jak jsem četla recenze, Glamira je známá tím, že kameny moc dobré kvality nejsou a punc nemají jejich šperky vůbec. Jaké bylo naše překvapení, když nám zlatník prsteny nacenil o 7 tisíc levnější a vyrobí je úplně stejné, navíc budou mít platný punc a certifikát k drahokamům. Takže doporučuji, pokud si něco na Glamiře vyberete, nechte si to dle fotky nacenit i u menších zlatníků, možná budete překvapeni jako my!