Chci si pořídit něco nového co budu nosit na zapěstí? Co teď tak hodně frčí? Nejvíce vidím buď chytré hodinky nebo korálky. Pandoru znám. Prosím o nějaké nové tipy
Já mám "běžné" stříbrné náramky, co jsem tak různě posbírala k různým příležitostem. Pandora mi přišla vždy trochu jako kýč, který má super marketing. Kámoška nosí náramky z kamenů typu růženín, ametyst, akvamarín, křišťál..., ale jestli to dostatečně trendy, nemám zdání.
Já jsem si teď pořídila obyč od Vuch. Je to řetízkový náramek s ozdobami. Líbí se mi.
Pak ještě pokukuju po náramku Kabbalah. To jsou ty na šňůrce.
Koukám hlavně, aby se mi to líbilo. Tyhle zrovna jsou za pár korun.
Mam slabe stribrne a pak koralky.. ale ty klasicke 1cm mi vadi.. takze mam 4mm.. ty me netlaci, neprekazi..
Hodně vídám kabbalah náramky a moc se mi líbí, také jsem už měla
Nosím převážně náramky na šňůrce
Máte někdo prosím srovnání pandora a jiné značky? Doslechla jsem se, že snad dělá apart něco podobného, co narozdíl od pandory netmavne. Ještě něco takového je?
Děkuji
@blackblue tak já ji třeba mám, žádný koralek jsem si nekoupila, všechno darovane, pro mě má citovou hodnotu 🙏
@veroniquecz však v pořádku, každému se líbí něco jiného, a citové hodnoty k těm věcem s tím souvisí, když bližní ví, co ti udělá radost 🙂
@clarres jeden naramek mam vytetovany, jinak jsem si hrozne oblibila tenoucky decentni zlaty naramek z Alovu. Na ruce o nem ani nevim, nikde se o nic nemlati, nezachytava. Drive jsem sbirala Pandoru, mam sbirku tak za 60-70 tis a nenosim ji uz vubec, protoze me rozciluje, jak je velka, tezka, robustni a porad o neco boucha.