Nákup na Allegro. Je to bezpečné?

8. říj 2024

Holky je bezpečné nakupovat na polském allegro? Máte zkušenosti?

janik01
8. říj 2024

Ano, zkušenosti mám a vždy bez problémů.
I reklamaci jsem měla vyřízenou kladně. Allegro se neustále dotazovalo, zda mi prodejce reklamaci vyřídil včas a správně. Jen je nevýhoda, že je to často posíláno z Polska a při reklamaci po 14 dnech je nutno uhradit poštovné. Ale reklamovala jsem teprve jednou a nakupují tam hodně. Takže za mě spokojenost.

neliiinka
8. říj 2024

Ano, vždycky v pohodě🙂

cherie24
8. říj 2024

Mám tam účet a jsem spokojená. Objednávám pravidelně. Jednou jedinkrát přišla jiná hračka než jsem objednala, reklamace v pohodě. Jinak jsem byla se vším spokojená. Jediné, co bych tam neobjednala, jsou věci pro malá miminka, u tohohle raději na jistotu.

sigyn
8. říj 2024

Allegro je jedno velké tržiště. Nekupujete od jednoho obchodu, ale od různých obchodníků po celé Evropě. Na to je třeba myslet a dobře zkouknout hodnocení obchodníka i z které země odesílá. Za mě mám zkušenosti dobré, ale vždy jsem brala věci od ověřených obchodníků a prodejců v rámci EU.

jittuli
8. říj 2024

Taky mám pozitivní zkušenost. Jedna věc mi nedošla, prodejce stále ujišťoval, že dojde, pak mi došla trpělivost, napsala jsem na allegro, do tří dnů jsem měla peníze zpět na účtu.

klokanka31
8. říj 2024

Nakupuju tam často, a spokojenost 😊

hennrietta
8. říj 2024

Sem tam jsem tam dělala nákup. Vždy došlo vše v pořádku a nebyl ani problém s vrácením zboží.

klokanka31
8. říj 2024

A ještě dodám, že jsem tam riskla koupit i můj oblíbený parfém za 4 tisíce (v Čechách se už neprodával), a taky přišel v pořádku 😊