Jaké módní značky mají rádi vaši puberťáci, teenageři? Kde nakupujete oblečení Vašim starším dětem? Otázka má tedy dvě roviny. Nebo vaše děti značky oblečení nezajímají, nejsou pro ně podstatné? Co se týče velikostí, mám třeba problém sehnat oblečení, když už dětské je synovi velké, ale pánské ještě malé. Díky.
Mám kluka, 13,5, značky u oblečení zatím moc neřeší (ale jsme vesnická škola), zatím jej zajímala jen barva a to černá. Teď se to barevně začíná konečně lámat. Jen boty má Nike a jiné jsou trapné. Loni v létě vůbec nenosil sandály a pořád se potil v těch Najkách, to fakt nechápu.
Naše starší děti hodně řeší značky. Nosí Nike, Carhartt, Zaru, Bershku.. nakupují většinou na netu, dcera hodně na v...d
Syn značky nenosí, chce pokud možno jednobarevné věci bez potisku, spíš tmavé barvy. Taky řeším, že momentálně některé dětské je malé a dospělé velké, tak se připíchnu. Hlavně trička - dětská 158/164 už jsou často malá, ale dospělá S mu vadí, že jsou moc od krku.
@olusenka tak kluk 8 třída neřeší a nechápe proč musí mít alespoň 2 dvoje džíny a střídat to a proč chci aby měl hezky značkový boty 😅 nakupuju hodně na ABOUT YOU nebo zalandu,vezmu víc a co jim není vrátím protože s nim do obchodu to je na odstřel 😂 stejně tak boty,adidas,Nike,různé velikosti a vezmu a pak vracím .. ty boty jsou ve slevach třeba za pulku toho co v obchodě
Holka 9 třída si už vybírá a když jede do města tak většinou new Yorker,h&m,zara,berska..boty chce ona jen Nike,u ni mi to nevadí,noha ji neroste už dva roky takže koupi boty a vydrží dlouho
On-line jedu only ,berska,pull&bear ..
Teď teda chtějí oba trika bez potisku a obrázku,mikiny se zas nosí před hlavu takové ty velké ale oba preferuji pohodlné na zip😃 džíny holka nosí jen ty široké co se nosí ale já jim do toho dost kecam protože prave nechci aby byli “out” a někdo se jim smál (trauma z mého dětství )
HM, Gap, G-star, Converse, basic trika a jednobarevné mikiny, prádlo klidně i Primark, New Yorker, pár mikin New Era, Adidas, Champion, boty většinou Adidas. Značky řeší tak středně, že by prahly po extra, to úplně ne.
Třináctiletý si na značky moc nepotrpí, ale má svůj styl a jen tak něco na sebe nedá. Sama už bych si netroufla mu něco koupit.
Má třeba boty Vans nebo tričko Meatfly, ale stejně tak má jednobarevná trička z Kiku nebo kraťasy z Tesca.
@olusenka holce cca od 12 let uz zadne obleceni nekupuji sama, od 14 si zasadne nakupuje jen ona sama, pripadne s kamaradkama.
Klukovi (14) koupim obcas neco co potrebuje. Znacky neresi a nosi furt to same, dokud z toho nevyroste nebo se to nerozpadne a jine odmita. Takze mu staci jedny kalhoty (ted mel na zimu dvoje identicke na vymenu) , jedna mikina a jedna bunda a cca 5 tricek
@olusenka jo jinak to prechodne obdobi u kluka byl masakr. Chlapecke uzke a do panskeho se vesel 2x. Hlavne kalhoty. Kluk ma silne nohy, hlavne stehna a skoro nic mu neni. Asi rok nebo dva mel tmave damske manzestraky (myslim ze z HM vel.40) , ty mu sedly. Boty taky problem, chlapecke male, damske(tenisky) uzke a panske velke. Nastesti synovi staci jedny boty od jara do zimy a druhe na zimu, tak jsme i toto obdobi nejak prekonali.
Jestli více než značky nefrčí spíš merch populárních influ a jůtůberů
Syn ma 8 ... kupuju mu trika z Takka , NKD ale i klidne Hilfiger, Fila, Adidas( na ven/sport)
Nastesti to zatim neresi - obcas si vezme i triko treba s detstejsim obrazkem. Ale v okoli okolo tech 12+ uz nosi uz vsichni jen cool veci
Kdyz kupuju znackove veci tak jen ve slevach , trika tak do ma 14 eur ...
Kdyz znacky , tak nakupuju
Booztlet
Boozt
Manor
Zalando
Best secret
Jinak jack and jones ma detske veci a maji podle me hezky design pro pubertaky ;)
@konidana vzdyt treba superfit ma do 39 a bezne unisex tenisky jsou ruzne strihy...
@veronicka89 syn ma dost sirokou nohu... ploutev. Ale barefoot odmita pze se mu nelibi🙄😅. Nakonec jsme neco nasli. Vetsinou ma ale nadmerek az 2cm, jinak mu to je uzke. Pry mu to takto vyhovuje😅🤣. Jo do 39 ok, ale panske vetsinou zacinaji az na 41 😅
@2veverka drobne obleceni jako spodni pradlo a tricka dcera nekonzultovala cca od 10 let,nakupovala u nas v Pepcu. Vetsi veci jako bundy a kalhoty konzultovala nebo jsme spis nakupovali spolu. Od tech 14 uz nic nekonzultuje, jen obcas da vedet, co si chce koupit, a zda ji na to prispeju. Nektere veci platit odmitam, ty si nakupuje za svy.
@2veverka Nekonzultují...resp. jako když nevědí, co vybrat, tak volají. Ale jako že bych jim radila u všeho, to ne. Ale ony neutrácejí nijak extrémně, nakupovat jdou vždy po revizi šatníku, aby věděly, co potřebují. Peníze mají svoje, z narozenin a Vánoc a kapesného, já platím takové ty věci, které opravdu potřebují, jako třeba džíny, boty, bundy nebo tak, to jdu s nimi, jinak ne (stopadesáté triko bych neplatila, ale to by si ani ony nekoupily třeba tolik).
Dcera má 10,5 a je na počátku puberty. Zatím žádné značky neřeší, bere to jen z pohledu "líbí x nelíbí", "cítím se v tom dobře x cítím se v tom blbě". To syn má 8,5 a ten si na značkách už ujíždí. Líbí se mu Adidas a pak kolekce oblečení od youtubera Helixe.
Oblečení nakupuji zásadně na netu, nesnáším nakupování v obchodech, naštěstí děti s tím prozatím problém nemají. Nakupuji hlavně na stránkách H&M, Zelanda a About you, ale nemám problém ani s oblečením z druhé ruky, často se mi podaří koupit fajn kousky na bazaru brumla.cz.
Holky, kde kupujete leginy dceram tohoto veku, takove, ze vydrzi a jsou fajn? HM, Decahlon, Lidl?
@konidana tak treba merrel je super 🙂 meli jste?
@veronicka89
@konidana Podle mě jsou tedy boty Merrell max. na normální nohu, rozhodně ne na širokou nohu typu ploutev, a to i v Barefoot variantě. Mnohem lepší jsou některé modely Keen (ale zdaleka ne všechny), je to jedna z mála značek, co má i modely, které mi nejsou úzké a nepatří mezi barefoot. Jen teda ty ceny jsou opravdu vysoké.
@veronicka89 myslim ze ty chce ted dcera. Uz ji neroste noha, jinak bych 3 litry za boty nedala. Na to proste 2x rocne nemam😅
Mozna je mel i kluk kdyz byl maly. On si ted vystaci se sandalama keen a pohorkama po cely rok. A k tomu teda behaci tenisky do skoly a pak ma skejtacky na kolobezku do skateparku
@konidana no prave ze do 38 se daj sehnat i okolo 50 eur a pak ty versi 60...no ... levne nejsou , to je fakt ;)
@veronicka89 no ty co chce dcera jsem pod 3tis nenasla🙄😅. Velikosti davno uz mnohem vetsi...aspon ze holka se zastavila na 41😅
U nás vede New Yorker😉
Synovi je sice teprve 7, ale nakupuju převážně Takko, H&M, Tommy Hilfiger, GAP, Nike, Adidas...nesnáším obleceni s postavičkami a takový ty dětský potisky😀 jinak nakupuju klidne větší velikosti,když vidím na netu,že to mají v akci, po roce ve skříni jak když najdes😅
Mám holky, takže to je jiné, no. Nakupují v běžných obchodech, vyhraněnou značku nemají, pouze na sport jede ta starší v oblečení Nike.