Mikiny DUPETO. Máte zkušenost nebo tip na jiné, kvalitní s úplety?

myrei
18. dub 2023

Ahoj, máte prosím někdo zkušenosti s mikinama na zip DUPETO? Vypadají moc pěkně, ale stojí 1000, tak přemýšlím, jestli jsou opravdu tak dobré. Na barazech vůbec nejsou. Případně nemáte tip na nějaké pěkné kvalitní dlouhé mikiny s úplety? Díky moc 😊

mamikry
18. dub 2023

@myrei Nemám bohužel zkušenost s mikinama, ale máme od nich několikery softshelky i čepičky a jsou podle mě nejlepší, takže pokud jde o kvalitu, té bych se nebála.

majaveja
18. dub 2023

Mam jednu bazarovou, kterou jsem koupila náhodou v super stavu asi za stovku, a je opravdu skvělá. Synovi pěkně sedí a je to kvalitní materiál. Nedávno jsem na ně právě koukala, že bych mu dokoupila další, když jsem s ní byla tak spokojená, ale také mě odradila cena, když jsem zjistila, kolik stojí nová :-/

carmenz
18. dub 2023

Podobně jako @mamikry. Mikiny jsme ještě nezkoušeli, ale kalhoty top 👍 Na to, jak je dcera tahá, jsou v bezvadném stavu, náplety se nijak extra nevytahaly, a to nosila první rostoucí softshellky bezmála dva roky.

evculinda
19. dub 2023

@myrei dopurčcuji ještě české Drexiss a Sedmé nebe, tepláčky nošené třemi batolaty (časté praní, lezení, padání) a stále jako nové barva i tvar 👍

mamikry
19. dub 2023

@carmenz Přesně! Podle mě nejlepší softky na trhu.

evculinda
19. dub 2023

A softshellové kalhoty Unuo. 👍

moonulka
19. dub 2023

Mám mikinu Dupeto pro dceru a je skvělá, seděla jí opravdu dlouho. 🙂 Dá se nosit z obou stran. Pro koho sháníte? Už jí je krátká, koupila jsem větší a tuhle bych ráda prodala.

myrei
autor
22. dub 2023

@moonulka A jakou máte velikost? Sháním pro dceru i syna. Pošlete mi prosím do zprávy pár fotek a cenu? Děkuji 🙂

emamaira
22. dub 2023

@myrei dekuju, dosud jsem Dupeto neznala a myslím, že budu muset něco objednat😆 jinak za mě je super Šijeme srdcem, kvalitní a pěkné střihy i na hubené děti. Naopak Unuo je taky fajn, ale širší střihy.

myrei
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
myrei
autor
23. dub 2023

@emamaira Tak to jsem jim udělala reklamu 😁 Já od nich zatím nic nemám, ale pokukuju po nich už dlouho a možná už se teda taky odhodlám 😉