Chci se zeptat tech, ktere maji zkusenost s microbladingem oboci. Jste spokojene? Sly byste do toho znovu? Jak dlouho vam oboci vydrzelo pekne? Pokud litujete, co vam nevyhovovalo? Prece jen to povazuji za zasah do tela a nestoji to par stovek, tak si chci byt jista. Dekuji
@nikjean A jak dlouho uz to mas? Ja mam oboci svetle a bohuzel velmi kratke (skoro nemam ten lomeny konec vne oka), proste mi tak blbe narostlo. A uz me nebavi to denne "kruzitkovat" a dokreslovat 🙄 Holt rasy mam megahuste, ale svetle, vlasy asi tak ma 3 hlavy, ale na oboci chlupy nezbyly 😂
Bohužel nemohu zatím posoudit výdrž, obočí mám udělané teprve 4 měsíce. V salónu mi ale říkali, že hodně záleží na tom, jak se člověk potí, jakou má pleť. Já mám bohužel pleť velmi mastnou a těmito faktory se délka výdrže velmi zkracuje. Také záleží, jak se o obočí staráš po aplikaci, musíš první týdny dodržovat určitá pravidla, co se péče týče. Výdrž je holt dost individuální záležitost.
@nikjean to zní zajímavě. Pošleš fotku?
Luxus a nejlepší investice do sebe. Vybírala jsem půl roku kam půjdu a nelituji. Mam obočí už dva roky a příští rok chci na korekci (kvůli svatby) , jinak bych asi nešla. Fotky zkusím pohledat.
Na instagramu je paní jako: hanaperichovabrows
A platila jsem 4000Kč.
@martiniquest Mrkni na Facebook nebo instagram janys_phibrows. Moc šikovná. Některé holky dělají spíš hustší, takové až moc,Jana má moc pěknou práci na všech fotkach.
Taky jsem chvíli váhala zda dát či ne, ale nakonec mě přesvědčila i cena, když jsem spočítala barvení obočí u kosmetičky každý měsíc, tak to vyšlo na podobné peníze jako microblading. Objevila jsem u jedný blogerky kosmetičku, která školí další slečny/paní microblading a náhodou paní byla cca 30km ode mně. Objednala jsem se k ní a vloni cca před rokem šla na microblading a nelituji. Jsem velmi světlý typ, i řasy mám světlé, obočí za mě super, teď ho občas nabarvím, někdy dám i pudr na obočí přímo od kosmetičky a super. Myslím že investice na dva roky dobrá. Klidně se ptejte🙂
Tak jsem objednana na konec rijna. Nakonec ne microblading, ale pudrove oboci - dle zhodnoceni artistky 🙂 snad to bude pekne 🙏🏻
@martiniquest A ke komu pujdes?
Já jsem na micro byla a už bych nešla, byla jsem spokojená asi rok, teď to je 3. rok po a už to prostě nevypadá hezky.. zvažuju že místo korekce poptám to pudrové obočí 🙂
@dashyyy To vydrží tak dlouho? Myslela jsem max rok. Ono zase úplně dlouhá výdrž taky není úplná výhra, protože i v úpravě obočí se ty trendy mění, teď už moc neletí to úplně dokonale upravené obočí a pak už něco prostě nevypadá dobře, protože už je ten trend jiný a tomu, co bylo před tím se většinou dost divíme, jak jsme to mohly nosit🙂. https://www.elle.cz/krasa/make/zaostreno-na-obo...
@similenka Petra Zapletalova,Prostejov
@martiniquest
Já mám od přírody husté obočí, bohužel jsem si ho v mládí špatně vytrhala, takže byly místa, kde jsem si obočí tužkou musela dokreslovat. Do salónu jsem šla s tím, že chci upravit obočí vláskovou metodou, protože se mi to hrozně líbilo, což mi bylo vzhledem k mé hustotě obočí a dalším faktorům vymluveno. V salónu jsme teda konzultovali metodu, která by byla vhodná pro mě a já se rozhodla poslechnout profesionála a podstoupila jsem úpravu obočí pudrovým efektem a mohu teda říct, že nelituju ani trochu. Jsem velmi spokojená, vypadá to absolutně přirozeně. Pravdou je, že mě tahle sranda stála 6 tis., ale vyplatí se to.