Ahoj holky, máte s tím někdo prosím zkušenosti?
Přemýšlím, že bych to koupila sestře na akné, ale zase to není úplně levná záležitost, tak abych vedela, zda to trosku pomáhá.
Děkuji 🙂
@makkyv Ahoj, nedávno jsem viděla video od slečny, kde o tom mluvila a prý žádný zázrak to moc není. Dobré výsledky jsou po Mace ( na srovnání hormonů), pak je dobrá značka The ordinary ale tam je potřeba hodně číst co a jak nekombinovat ( je to na Sephoře) a nebo docela teď ještě jede maska z kurkumy a medu. Ani jedno nestojí svět a navíc to třetí si muže udělat normálně za pár korun doma. Ono taky záleží z čeho chuděra to akné má. Hormony, špatná péče, genetika..? Ono je toho hodně. Ještě lokálně je fajn čistý tea tree olejík. A kyselina salicylová co je v tom micro silver je hodně i v té značce the ordinary. Já používala toto a za ty penízky fakt pecka. Je to asi od nich jeden z nejznámějších produktů a hoodně lidem to pomohlo. https://www.sephora.cz/p/niacinamide-10-zinc-1-...
A posílám odkaz na video kde asi od 4 minuty mluví slečna od tom Micro silver.
https://www.youtube.com/watch?v=BqRRpN4ycyw@marta_kovar děkuji moc💖
Máme to asi geneticky, já akné v jejím věku měla také, až po porodu mi zmizelo.. ale jizvičky trosku též mám 😑
A nepomohlo mi vůbec nic, v těhu jsem měla pleť jak mandlový magnum😂
Juknu na to a moc děkuji 🌸😘
@makkyv ještě je fajn od the ordinary aha+bha. Je to exfoliační peeling, který odstraní vrhní poškozenou kůži a potom je obličej jak dětská prdelka. Používám jednou týdně a mám ho už určitě půl roku a cena je 180 Kč. Ale to je na akné které není čerstvé. To by pak štípalo a udělalo víc škody. ☺️Není zaco❤️
Akné je vnitřní problem- bud hormony, dano vekemy a pokud je 5o vic jebi dyl jebo smysl utrácet za vnější lecbu, musi se vnitrne - pridat nejake viaminy m8neraly nebo casteji vyloucit ze stravy nektere slozky, casto kombinace obojího. Taky vyloucit praci prášky, avivaze, parfémy ap.,ktere to mohou způsobovat nebo zhoršovat.
@marta_kovar zlatá, děkuji🌸🙉
@makkyv možná bych se i trošku zamyslela jestli by si eventuálně sestra mohla dovolit takto dráhou kosmetiku kupovat, když by jí to třeba pomohlo. Aby to nebyl jen jednorázový dárek a pak by si stejně musela na pleť matlat levnější kosmetiku, protože finance by jí to nedovolovali kupovat.