Zdravím, potřebovala bych poradit, se kterým make-upem máte nejlepší zkušenosti. Potřebovala bych, aby byl krycí a kvalitní. Děkuji za rady.
Katka
Za mňa ak cenovo rozumný tak Born This Way
Tak za mě po vyzkoušení mnoha a mnoha je nejlepší Podkladová báze od Mary Kay - buď matujici nebo rozjasnujici. Pod to nějaký podklad, nakonec zafixovat sprejem a drží cely den a hlavně je jemný, nedělá souvislou vrstvu a je lehký 👍
Moje láska je foundation od MUFE, ale dost záleží na podkladu
chce to zkouset, ja se nechala zmerit tim pristrojem co maji v sefore a to co doporucily mi vyhovuje, mam Diorskin Forever
@makronka222 Je ten make-up tekutý nebo v prášku?
já mám hodně výrazné kruhy pod očima a dlouhá léta jsem hledala vhodný makeup a jediný který tak dobře kryje a přitom v tom nemám obličej jak pod maskou je od Vichy řada dermablend 🙂
MISSHA perfect cover bb - kryje jak make-up, vypadá přirozeně
Také se připojuju k MISSHE
Astor. Krásně kryje a drží.
@tulikiss me tim pristrojem taky jednou merili ale na realnem svetle ten odstin vubec pak neodpovidal
ja jsem uz dlouho verna loreal true match 🙂
Dermacol
@tulikiss co to stojí prosím, to změření a jak to funguje?
@janickajana ja neplatila nic, proste sem prisla do prodejny kde to delaji, pani zrovna mela cas, odlicila me(teda me ne ja prisla nenalicena ale projistotu me prejela) a pak merila pristrojem na cele, tvari a krku a vyjeli ji vysledky a nekolik makeupu, ktere by mely byt ok. pak mi dala vzorek toho co se mi nejvic libit domu, abych si ho zkusila.
@zelenaesmolda odstinu je hromada, staci odzkouset ;)
Bourjois Healthy Mix, dobře kryje a nevypadá jak nátěr na zdi
Fenty beauty, super cena, dooost odstinu, staci si koupit podkladovku od sephora znacky, maji to kvalitni... vydrzi snad i 2 dny, je peckovej. Lepsi nez Mac nebo Nars