Ahoj,
už jsem diskuzi nakousla jinde, ale přeci jen - mně osobně se to moc líbí, jen potrebuji možná trochu popostrčit. :D
Jaký máte názor na krátké vlasy u žen? Já bych chtěla pobodný účes viz foto herečky. Přikládám i svá fota, na posledním jsem si zkusila jen vlasy prehodit, jak by to mohlo možná eventuelně vypadat. Vlasy si nebarvím a ani se změnou délky barvit neplánuji. Bohužel mám své vlasy zničené - prošla jsem si poměrně stresový obdobím a ve stresu si vlasy kroutím, takže jsem si utrhala některé konce a ostříhat se to musí …
Děkuji moc a přeji pěkné pondělí!
Osobně nejsem příznivcem krátkých vlasů u žen. Jsou ale typy žen, kterým krátké vlasy neskutečne slusi a ty budeš jedna z nic. 💗
To jsem ani nečekala. :D Vím, že s tím bude práce, ale jak je mám zničené, tak je teď stejně musím upravovat, aby to nebylo moc vidět a cesta je prostě to ostřihat …
Děkuju!
@jancaben1 Ty krátký ti fakt budou slušet 🙂
Jsi krásná a myslím že by ti krátký mohly slušet❤
@jancaben1 Práce s tím nebude😊 Měla jsem podobně krátké vlasy a bylo to super. Umýt, trochu tužidla, vyfoukáno a načančáno za pět minut😀 A to nemluvím o obr úspoře šamponu a balzámu😂 Pak jsem si řekla, že jsem nikdy neměla dlouhé vlasy, dva roky je nechala růst a teď už zase zkracuju.
Takže já doporučuji a jak píší holky, seš krásná a krátké vlasy jsou přesně pro Tebe❤️
Krátký. Jen to dorůstání je pak otrava (z toho důvodu jsem už sama pak do krátkých nešla) každopádně máte hezký rysy a slušelo by Vám to.
Podle mě si krátké vlasy u žen žádají opravdu hezky obličej. A přesně takový ten máš. Určitě jdi do toho. Když se ti to nebude líbit, tak si zase necháš narust dlouhé a mezitím se tu vlasy ozdravi.
Jdi do toho, případně je necháš zase dorůst. Neboj se toho🙂.
Mam kamaradku ktera je ti hodne podobna a ma presne takto strizene kratke vlasy. Strasne ji to slusi!!!! Kratke vlasy ma uz treba 10 let a zatim nemela tendenci si to nechat dorustat. Jestli se ti to libi, jdi do toho.
@jancaben1 mě osobně se krátké vlasy nelíbí a nikdy nelíbily 🤷♀️ podle mě to přidává na věku (u někoho) a u typů právě jako je ta herečka na fotce nebo i ty (jste si hodně podobné) to zase dělá takový jakoby chlapecký dojem 🤷♀️ prostě pro mě to není hezké a ani ženské a jsem toho názoru, že delší vlasy na ženě vždy vypadají lépe a hlavně žensky 🙂 každopádně rozhodnutí je na tobě a pokud si myslíš, že se v tom bude cítit lépe tak do toho jdi 😉 koneckonců v případě, že zjistíš, že to pro tebe není ono tak vlasy vždy dorostou 😁
Me se teda vice libis v dlouhych 🙂
jdi do toho! Už teď ti to sluší, ale v krátkých budeš zářit! ❤
Za mě dlouhé. Ta první fotka je nej.
Za me take dlouhe..s tema delsima jsi fakt kocka🐱🐱😇😇
Mně se krátké vlasy na ženských strašně nelíbí, přijde mi to hrozně neženské a nesexy 🙂 Ale zrovna tobě to na té fotce sekne, líbíš se mi tam víc jak v těch dlouhých. Ale strašně záleží, takhle si to jen držíš, když to bude ostříhané, nemusí to být už takové a ta úprava je složitější, když si to přeležíš, strávíš pak hromadu času, abys je zkrotila 😀 Dlouhé vlasy vždycky v případě nouze stáhneš do culíku 🙂
Krátké 🙂 Máš na to ideální rysy a bude to vypadat svůdně a žensky.
Jen je nevýhoda, že se to musí často stříhat, aby ti drželo tvar.
Zkus to!! Však to kdyžtak doroste ☺️ jsi typ na krátké i dlouhé, nemáš co ztratit. Ty kratší jsou šmrncovnější, vystoupíš z davu 😉 já též pořád experimentuju - s délkou, ne barvou. A nechápu holky, co nosí x desítek let !!! stejně dlouhé vlasy. Taková škoda, nuda.
No dobrá, děkuji všem za názory! 25.11. jdu ke kadeřnici, tím, že bez barvení, tak měla skulinku už takhle :D Je to vyhlášená paní, která se specializuje a miluje krátké střihy, tak pak pošlu foto! 🙂
Ne krátké ne, neříkám, že to občas některé ženě nesluší, ale i ta heracka je hezčí s delšíma vlasama.
Tobě bude slušet všechno.. krátké vlasy a velké náušnice budou úžasný ❤️..
Me se zas nelibi na zenskych dlouhe vlasy. Nejlepsi jsou u tech u za zenitem 🙂 Pro me maji zeny s kratkymi vlasy vesti smrnc 🙂) Ale ne kazdemu slusi.
Krátké ti budou slušet, ale budeš vypadat starší
Tady se s dovolenim pripichnu, ja mam na zenach radsi dlouhe vlasy a kdyz kratke, tak max nejake mikado, to je na nekterych az neskutecne rajcovni :-P takhle kratke uz nemusim, ale to je fakt vec osobniho vkusu, kdyz se na to podivam bez zaujeti, nevypada to az tak spatne 🙂 jsem zvedava na fotku!
@jancaben1 Rozhodne kratke! Jsi uplne ten typ, co v nich bude vypadat skvele