Kontryhel bylinný čaj. Může i oddálit MS?

melinda97
13. led 2020

Ahoj, jen jsem se chtěla zeptat jestli někomu kontryhel oddálil menstruaci místo toho aby se upravil cyklus. Už mám týdenní zpoždění menstruace což mě zaráží když piju ten čaj. Má s tím někdo zkušenosti? Děkuji🙂.

amazonkajanik
13. led 2020

@melinda97 zkušenost s tím nemám, ale pokud vám jde o to,upravit hormonální rovnováhu,tak bych sáhla raději po produktech s jetelem a pupalkou dvouletou 😉

melinda97
autor
13. led 2020

@amazonkajanik děkuji 🙂

evca_w
13. led 2020

Co vim, kontryhel se ma pit pouze do ovulace, pozdeji ma spise ten efekt oddaleni ms..Na upravu cyklu doporucuju Gynex kapky

tereza4244
13. led 2020

ahoj, já jsem ho zkusila pít před necelým rokem a dopadlo to tak, že mi úplně přeházel celý cyklus. Měla jsem tenkrát zpoždění tak 14 dní. Od té doby jsem ho už radši nepila...

elesse
13. led 2020

Ma se pit jen do ovulace

ichaile
13. led 2020

Pila jsem ho minulý měsíc jen do dne kdy měla být ovulace a posunul mi ovulaci a menstruaci také.. Měla jsem zpoždění 5 dní, ale těhu jsem bohužel nebyla..

gbp
13. led 2020

@melinda97 nekomu sedi, nekomu ne. me treba gynex nedelal vubec nic. pila jsem kontryhel a malinik, ale vzdy jen do ovulace. diky kontryhelu se mi taky podarilo "rozpit" menstruaci, kterou jsem po vysazeni HA pul roku nemela. takze ja na nej nedam dopustit.