Klipsové náušnice pro děti. Máte tip, které vydrží na uchu celý den?

lepsa
26. kvě 2023

Ahoj, dcera nemá propíchnuté uši a občas by ráda náušnice, jen tam na parádu (má 6 let). Propíchnout uši nechce - respektuji,kdyby chtěla,půjdeme.
Tak a teď otázka,jsou nějaké klipsové náušnice, které vydrží mít dítě na uchu třeba celý den? Co jsme zkoušeli z Pepca a j třeba z Lindexu,tak ji z toho po chvíli bolí ucho.
Já sama ,když chci,tak nosím taky jen klipsové, ale jsou vzadu na šroubek a dají se nastavit,aby to netlačilo. Ale takové jsem nenašla žádné dětské jen pro dospělé...
Klidně koupím i dražší, ale zase kupovat jen tak a pak aby ji to po chvilce bolelo,se mi taky nechce🙂

slecnami
26. kvě 2023

Ahojky, ty jo, to bych spíš řekla, že se nedělají, já párkrát zkoušela a taky mě z toho bolí uši. Co takové ty nalepovací kamínky??

krisstina93
26. kvě 2023

Koupila bych spis nalepovaci kamínky. Z klipsu bolí uši a po chvíli i celá hlava. Taky sem to jako dítě zkoušela a pak sem si ucho nechala radši píchnout :D

lepsa
autor
26. kvě 2023

Tak zkusíme i nějaké nalepovací. Já mám vyzkoušené ty klipsy na šroubek a ty jsou super. Klidně v nich vydržím celý den,protože to jde utáhnout podle potřeby,ale našla jsem jen pro dospělé a nic pro holčičky