Ahoj , chtěla bych vědět, jestli má někdo zkušenost přímo s tímto produktem.
Děkuji
@marcicek84 zdravě jim a cvičit začnu, chci něco jen jako takovou podporu. Do začátku, vidět výsledky, prostě nějakou motivaci vydržet.
@bludicka111 Všechny tyto "zázračné pilulky" jsou podmíněné tím,že upravis stravu,budeš pít dostatek čiste vody a budeš se hýbat. Já takovych pilulek vyzkoušela mnoho.A opravdu to bez změny životosprávy nefunguje.Nechala jsem si udělat jídelníček na míru.Jim normální,běžné jídlo, akorát si ho vážím, což mi vůbec nevadí.Piju pouze čistou vodu a 4x v týdnu cca hodinu cvičím.A týdne mi jde dolů 1 - 1,5 kg i bez "zázračných pilulek"
Já mám dobrou zkušenost s gymnémou lesní, potlačuje to chuť na sladké a když ji beru pravidelně, tak si na sladký nevzpomenu. Ani mi nepřijde drahá, ale pokud chceš zhubnout, stravu změnit musíš
@bludicka111 určitě zkus, nabudí tě to, kila pujdou dolů a pak si najdeš nějakou zlatou střední cestu v životosprávě 👍
@monika3456 tak to bylo myšleno, díky 😇.
@bludicka111 bez cviceni a zdrave stravy ti nepomuzou zadne prasky...max.ti to omezi pocit hladu,nevyhazuj zbytecne penize a pokud si nemuzes pomoct,kup si neco v ceske lekarne,aspon vis,ze to je zdravotne nezavadne a jeste usetris penize...