Divé, ale je to tak, nejsem schopná na sebe sehnat podprsenku. Právě jsem se dostala do stavu, kdy jsem se rozloučila s poslední...
Nikdy jsem neměla konfekční postavu, jsem přesvědčená, že jsem měla být chlap a na poslední chvilku si to tam někdo nahoře rozmyslel a jsem ženská. Nebo se mi nevyplatila moje nechuť k frontám a zatím co ostatní ženy stály frontu na postavu, vlasy, prsa. Ja jsem si stoupla, kde nikdo nebyl. Když bych měla nahlásit svoje míry tak to nezní špatně 126-98-127. Pravda obvod v pase a přes boky býval výrazně menší (dvojčata v pozdním věku si vybrala svoji daň), ale jinak na co bych si měla stěžovat, že ... 126 přes prsa ... vidíte obrázek kojné od mědvědů? ... tak já ho trochu upravím ... pod prsama mám 111. Kalhoty jsou sice problém, ale stále se seženou a mohu si i vybírat, boty kupuji s 90% v pánském (mám velikost 44) a jsem ráda když mám 2 modely za rok (tedy 1x sandály na léto a 1x sportovní na ostatní roční období) kozačky jsem nosila naposledy na základce a lodičky si hýčkám, protože když je na sebe vůbec seženu ... kromě velké nohy mám i extra vysoký nárt a širokou nohu...... stojí výrazně na 1000 Kč. Ale spodní prádlo je oříšek. Na mě není velikost košíčků, obvod 110 se dá sehnat, ale košíčky? Podle měření přes prsa by to byl košíček B, ovšem výrobci pro mne z nepochopitelných důvodů velikosti košíčků zvětšují úměrně velikosti obvodu ... výsledek .... Do košíčků B bych do každého potřebovala tak dvoje froté ponožky mého přítele. Košíčky A jsem ještě v této velikosti za posledních 10 nesehnala... tedy ano jednou jsem zkusila podprsenku 110 A bez výstuže a moje už tak dost pochroumané sebevědomí v tomu směru dostalo ránu, byla mi strašně velká, i pod trikem bylo vidět jak mám tu podprsenku na prsou velkou a jak se tam různě roluje a dělá vlny. Potřebovala bych 110 v A ale vystuženou... kam bych vrazila vycpávky. Ale není... v roce 2008 jsem měla kliku a sehnala jsem ji ... nějáká americká firma je dělala, nakoupila jsem si tenkrát všechny varianty a barvy , ale potom už se nedala objednávat, jestli zkrachovali, čert ví, a od té doby nic, prostě podprsenku neseženu ... Jsem moc stará na to ,abych chodila bez, i když teď mi nic jiného nezbývá. A tak hledám radu ... nemáte někdo zkušenosti ?
Triumf? Tam seženu ať na verzi kojná, tak na stav "daly, co mohly, nic nezbylo" beztvare cosi, co z podprdy odjinud vypadavá.
Kdyby sis chtela nechat usit, tak zkus tady https://lena-pradlosluzby.webnode.cz/
díky , Triola, Triumf atd znam, vyzkoušenoa nesedí, B je opravdu velké všude a v A110 nemají, zkusím to ušití
Též bych si nechala ušít na míru ;)
A co spravnapodprsenka.cz? maji opravdu velky vyber velikosti.
timo, caresse... nebo si nechat ušít na míru
Ještě mě napadá, že by šla přeba upravit (přešít) běžná podprda u které ti budou sedět košíčky. Myslím zezadu nebo pod pažemi všít nějaký pásek aby se tím zvětšil obvod a vzadu pak případně podle potřeby posunout ramínka. To by bylo určitě levnější než si nechat šít celou podprdu a jestli jsi šikovná, mohla bys to zvládnout i sama. Sexy by to asi nebylo, ale mohla bys na běžné každodenní nošení mít takovou a nějakou na zakázku šitou si šetřit k doktorovi a tak.
no já zkoušela nastavit ale jak mám široký hrudník tak mám i dost daleko od sebe prsa, takže ty košíky jsou moc ve středu a buď ty prsa tam vůbec nenarvu nebo to dost bolí, protože to po stranách tlačí. Možná bych v tom vydržela chvíli, ale rozhodne ne celý den v práci.
Zkus bilatara.cz, mají obchod na Andělu v Praze, jejich obrovský vyber velikosti a co nemají objednají. Hlavně mají kojici, ale rozdíl je jen v tom, že lze odepnout, nosím i když už nekojim a to si na pradlo potrpim. Je barevné a u větších velikosti mají širší pas, takže se nezařezava a je to fakt pohodlne prádlo.
Doporucuju Caresse 💪🏻👍🏻
Ja mám zase opačný problém mám 70
Hrudník a košíčky J takže mazec . A musím říct z Astratex má snad na všechny prsa . Je pravda ze dvě jsem musela měnit ale zadarmiko vrátíte a do svou dnů posílají novou .
Zkus Triola, Caresse nebo Astratex, pripadne si nechat usit na miru.