Ahoj holky!
Vy, co máte větší břísko.
Jaké nosíte kalhoty? Všude se píše vysoké, ale ty se mi zase zařežou do pupku a to je potom kvalitka když na to dám tričko 😀
Máte nějaký tip na nějaké kalhoty?
Děkuji 🙂
@marta_kovar No dekuji za radu, ale to neeee 😀
@leninka800 ono to ani není poznat že jsou jiné. Teď už dělají i s knoflíčkem. A já kdybych mohla, Tak je nosím i teď. 😀Ale jinak mě nic nenapadá.
Prostě kalhoty co mi zakryjou boky a spodní pupek a pak dam volnou košili, triko, cokoli.:D teď jsem kupovala v pepcu (jako jo, je to levnější, ale držej a padnou - těhotenský jsem měla z Lidlu, počítala jsem, že vydrží chvíli a nakonec zvládly celý těhotenství a i teď jsou v poho.🙂 )
Nebo jsou takový ty hodně volný kalhoty, co jsou třeba přes stehna hodně široký, počítám, že i přes břicho jsou volnější, jen nevim jak se jmenujou…:( :D
tak si nedávej upnuté triko 🙂 vyšší kalhoty a volnější halenka a je to 🙂
Ja nosim těhotenské,mam i problem celkove s brichem po císařích,nesnesu noc co by me tlacilo.Takze nosim tehotenske,nikdo nic nepozná 😉
Z Orsay se zvýšeným pasem
Já po porodu nosila tyto, hezký stáhnou břicho, mají vysoký pas, určitě je doporučuji, nebudeš za tu cenu zklamaná, naopak. 🙂
https://www.kupiuniki.cz/top-jeans-slim-fits-tm...
@leninka800 pokud ti jde o pohodlí, tak nějaké vyšší strečové a volnější vršek nebo legíny 😅 😉 pokud ti jde hlavně o efekt a jsi ochotná snést lehké nepohodlí, tak doporučuji mom jeans bez elastenu, ty břicho stáhnou naprosto dokonale 😉😁
Vyšší pas a volná halenka/tričko. Já po druhým porodu právě kvůli břichu postupně musím měnit šatník: předtím ploché vysportovane břicho a nosila jsem bokovky a upnuta trička a teď mám vytahany, povoleny a velký břicho, takže původní oblečení sice obleču, ale vypadám v tom naprosto příšerně.
A co těhotenské? ☺️ Ty jsou ultra pohodlné.