Kadeřnictví Libora Šuly v Plzni

hannkaa
1. zář 2018

Dobrý večer,zajímalo by mě,jestli tu někdo nemáte zkušenosti z uvedeného salonu,jak se střihem,tak cenou 🙂. Díky !

leniczka23
2. zář 2018

@hannkaa Strih bude zajiste perfeltni a cena bude dost vysoka. Na strankach neni cenik?
Ne fakt Sula je pan.

jednaholkaa
3. zář 2018

Ja chodim v Praze, a skvely 🙂

hannkaa
autor
3. zář 2018

Viděla jsem ty jeho stránky i Ceník, spíš mě zajímalo, jestli ta cena odpovídá kvalitě 🙂, jestli jste byly tedy spokojené.

zuzineckah
3. zář 2018

@hannkaa já byla loni v srpnu, ale tedy v Praze. Asi jsem si blbě vybrala kadeřníka, ale Jakub kromě krásně zastrizene ofiny nepředvedl nic ani na hony vzdálené ceně, kterou účtují. Přišla jsem s tím, ze chci změnu, klidně radikální a ze si rada nechám poradit, inspirovat se... mno, dostalo se mi poučení, ze by mi prý slušela barva co nejprirozenejsi, jemné vlny prý nejdou a do velkého stříhání by se taky nepouštěl, protože nevím😂tupě jsem zírala, pořad jsem doufala... a ono nic. V závěru na mne dokonce vytáhl konickou kulmu, ačkoliv jsem mu při debatě o vlnách jasne řekla, ze klasické lokny nesnáším. Asi abych se v tom utvrdila tak mi zrejme v rámci grande finále několik udělal👍😜🤦‍♀️Takže za mě asi tolik - jestli to mas jako dárek, proč ne (to jsem měla já, manžel pak ještě dlouhou dobu nechápal 😂). Jestli to hodláš platit, tak pečlivě vybírej komu se svěříš do rukou, protože i v takovém kadeřnictví automaticky očekávaš originalitu a nasazení, tak můžeš byt nepříjemné překvapena 👍ale nechci je hanit všechny. Uznávám, ze jsem si zřejmě vytáhla peška, protože co jsem koukala kolem sebe, tak odtamtud odcházelo spoustu zajímavých a fakt super udělených účesů...

hannkaa
autor
3. zář 2018

@zuzineckah Já bych chtěla v Plzni, Prahu mám úplně z ruky. Mám vlasy dlouhé, husté, a sušší. Jenže poslední dobou jsem téměř zoufalá 😀 z toho, jak to moje současná kadeřnice vždycky tak nějak odbyde, už podle zajeté "šablony", zkrátti, neřešit, za 20 minut hotovo, bez nápadu, "péče" atd.

zuzineckah
3. zář 2018

@hannkaa zkus, uvidíš. Jdi po recenzích. Nejvíc je jich na Facebooku. Vyhlídni si na základě nich konkrétního člověka a objednej se k nemu👍Tak eliminuješ riziko, ze se ti “poštěstí” jako me😂

hannkaa
autor
3. zář 2018

@zuzineckah 😅 Díky