Jsou tanga out?

verca_20
29. pro 2023

Ahoj,
Je.to takové odlehčené téma před koncem roku🙂 napadlo mě,.jsou tangáče už úplně out? Nosíte je jen příležitostně nebo jsou stálicí ve vašem šatníku? Nebo vůbec a jen leží někde na dně šuplíku? Občas po nich sáhnu abych udělala radost manželovi, dříve jsem nenosila vůbec a teď začala,,na stará kolena ". Ale moc je na nikom nevidam, přijde mi,.že plno ženských už kašle i na to, jestli jim kalhotky čtvrtí zadek v nějakém přiléhavém outfitu a raději volí pohodlí. Jak to máte vy?

betelgeuzz
29. pro 2023

@berenika39 vždyť je to 6 let stará diskuze 🙂

betelgeuzz
29. pro 2023

@verca_20 já dřív nosila upnuté kalhoty, pod ty jsem tanga nosila. Mně ten pohled na předělený zadek vadí. Teď ale nosím šaty a pod něma to vidět není, tak nosím klasické kalhotky, přece jen jsou pohodlnější.
Starší dcera má 14, s tangama zatím nepřišla, tak nevím, jestli je mladé holky nosí.

berenika39
29. pro 2023

@betelgeuzz Ale její...

zekrt
29. pro 2023

@berenika39 A kdyby jediná! Má jich tu vícero. 😅

95newmommy2020
29. pro 2023

Já radši pohodlí a vysoký pas. Pokud mám přiléhavý kus oděvu, volím bezešvé.

nikolite
29. pro 2023

Teď v těhoteství nosím těhu kalhotky, ale jinak klasické kalhotky ani nevlastním. Mám pouze tanga. Prostě každý nosí co mu je pohodlné a v čem se cítí dobře🤷‍♀️

izz76
29. pro 2023

Nosím tanga už 30let,nejen tanga tedy,nosím i jiné kalhotky,například bezesve brazilky. Nesnáším kalhotky přes celej zadek, je mi to nepohodlné, překáží a vadí mi když jsou vidět pod oblečením. Jestli je to moderní nebo ne, je mi úplně jedno.

lennus
29. pro 2023

@verca_20 Pár jich doma mám, nosila jsem kdysi dávno v létě, v zimě ne, no mám ráda zadek a záda v teple. 😄 Ale oblíbila jsem si vykrojené bezešvé kalhotky, takže k tangám se už asi nevrátím.😁

janule0123
29. pro 2023

Tanga vůbec … ale zas bombardaky taky ne … mám rada kompromis … nevím jak se jmenuje ten styl … ale od VS Cheeky nejlepší 🤩🤣

pampeliska1313
29. pro 2023

Kdysi jsem je občas nosila. Teď mi přijde sexy proste lehký krajkovy prádlo.) teď si tak říkám, ze vyloženě tanga jsem na nikom brutálně dlouho nezahlidla.)

kristyneckaa27
29. pro 2023

@verca_20 Já nosím různé krajkové tanga,ale i bavlněné. Klasické kalhotky jsem nosila jen chvíli v prvním těhu. Já zas nesnesu klasické 😀

ro1986
29. pro 2023

Mně připadá, že klasické kalhotky nosí tak jedna z padesáti. Hlavně v legínách je to dost nepěkný, když je rozpůlený zadek.

gingermom
29. pro 2023

@ro1986 hlásím se, to jsem já ta jedna z padesáti 😉
Všechny tanga, krajkové, vykrojené apod.se mi válí na dně šuplíku, nosila jsem před dětmi. Teď jedu na pohodlí - černé bavlněné klasiky (přes celý zadek, jak tady píší 😆)

petlep
29. pro 2023

@ro1986 a proto nenosim legíny 😁

krtcice
29. pro 2023

Je mi ukradený jestli jsou in nebo out, mám je ráda, nosím je.

daasqua
29. pro 2023

Já je nikdy nenosila, respektive jsem je na sobě měla asi dvakrát. Kalhoty jsem měla vždy takové, že v nich není nic vidět - já mám stejně zadek a stehna jak řešeto, takže určitý typ látky nemůžu.

mon_88017
29. pro 2023

Já nedala na tangáče dopustit..... ale co pracuju venku a zjistila sem, jak šíleně zebe holá zadnice pod montérkama, přešla sem na trencle s nohavičkou do půli stehen 😅 Ony to kolegyně stejně říkaly, že s prvním mrazíkem mě ty krajkový tri niti v riti přejdou 😅

hasara33
29. pro 2023

@verca_20 myslím, že to byla největší "móda" tak mezi lety 2000-2005 🤔 nicméně spíš to bude o nějakém osobním stylu..... Já bych to na sebe nevzala, za mě teda je to hnus hlavně hygienicky a zdravotně 🤮 nemluvě o pohodlí.....já preferuji staré dobré bavlněné bombíky (naše prababičky byly moudré ženy 😁) na doma, do společnosti nebo pod upnuté oblečení bezešvé 🙂

veronicka89
29. pro 2023

Bezesve kalhotky nejdou videt ....

A nosim i takove tsnga i normalni...

teryem
29. pro 2023

Nosila jsem na základce asi od 12, pak s tím v pubertě skončila a přešla na brazilky.. a teď uz part let nosím zase jen tanga, krom svých dnů, protože nosím převážně legíny a nesnáším, když se pod oblečením rýsují spodary .. je pravda, že mi ale poslední dobou trochu vadí, klidně bych přešla na nějaké pohodlné bezešvé kalhotky, ale ještě jsem žádné hezké na mojí velkou řiť nenašla.. a nebo ne jenom bavlněný, poněvadž jiný materiál nesnesu.

elesse
29. pro 2023

Nosim prakticky jen tanga, jsou mi i nejpohodlnejsi. Nikam se nehrnou pod oblecenim a nejsou tolik videt

biciklissie
29. pro 2023

Tanga jsou mi hrozně nepříjemný, tak je nenosím vůbec. Ani žádná nemám. Jsem takový prakticky typ, co ho moc na pradelko neužije, tak mám jen účelné a pohodlné prádlo. A oblečení nosím taky spíš praktické a ne na tělo, takže ok. Za mě, asi to není takový boom jako kdysi, kdy to fakt byla šílená móda. Už to asi spíš patří do takového toho oděvního zpestření, případně sexy kouskům.

hojda
31. pro 2023

@berenika39 jednou v roce na Vanoce je potreba se poptat na tanga😁😂

claire90
31. pro 2023

Tanga jsem nikdy nemusela, takze "na stara kolena" volim jednoznacne pohodli 😅 navic na moji mega prdeli to stejne neni nic extra sexy 🫣

gabinkapetanek
31. pro 2023

@verca_20 Já nosím tanga vlastně pořád 😀🙂výjimkou je však, když mám šaty nebo sukni,to mám normální kalhotky 🙂

sorboni30
31. pro 2023

@verca_20 tanga nosím stále každý den.. nevím proč bych neměla? 🙈

tehulinka91
31. pro 2023

@verca_20 tanga jsem vždycky nesnášela, ale s jedním přítelem jsem je nosit "musela" , zvyklá jsem.si, ale po dětech jsem ráda, že se současným přítelem je nosit nemusím 😅 já mám nejradši kraťáskové 😃

nikolanovakovaa
31. pro 2023

Já nosím jedině tanga..Kalhotky mi vadili už v dospívání 😂😂

jana_jina
31. pro 2023

@verca_20 nenosim. Udelaly mi vzdy zdravotni problem.