Jaké "lepší" tampony doporučíte?

25. srp 2024

Holky, jaké používáte tampony? Nejlépe bio nebo prostě bez zbytečne chemie. Nikdy jsem je moc nepoužívala, ale letos mi dycky me dny vyjdou na nějakou cestu... 🙈 kupovala jsem na e-shopu maluna (dříve kalíšek) , jenže teď si začali účtovat kromě poštovného i balne , a je to fakt pálka. Mají něco fajn třeba v DM-ku? Díky předem za tipy!

ele_nka
25. srp 2024

Já doporučuji menstruační houbu, mnohem víc eko a mnohem pohodlnější než všechny tampony. 🙂

mirecka.jaroscakova
25. srp 2024

@ele_nka z dm mám ráda ty jessa nature, potom si kupuju natracare (ty mají třeba v dr max) nebo Eco by naty.

autor
25. srp 2024

@ele_nka tu znám a používám ráda. Ale jsou prostě situace, kdy potřebuju vytáhnout, vyhodit, vyměnit a jit.

drep
25. srp 2024

Já taky nedám dopustit na houbu, ale je fakt, že jsou chvíle, kdy to vypláchnutí je problém. Ale neporadím, já snesu jen ty bio tampomy právď z maluny

ele_nka
25. srp 2024

Já si beru na záchod lahev s vodou a vyřeším si to rovnou v kabince.

ada22
25. srp 2024

Mám ráda tampax s aplikatorem, ale eco moc nejsou.

autor
25. srp 2024

@ada22 aplikator fakt nepotřebuju, a tampax me nelákají. I tak Díky za reakci.

autor
25. srp 2024

@mirecka.jaroscakova Aha, dr max me nenapadl, ale mám ho tu kousek, tak asi vyzkouším tam. Natracare jsou v pohodě! Moc děkuji😘💕

mirecka.jaroscakova
25. srp 2024

Teď se dívám, že je mají i v dm, z Maxe jsem si je vždycky objednávala na e-shopu, nevím, jestli je mají i v lékárně.