Holky, jaké používáte tampony? Nejlépe bio nebo prostě bez zbytečne chemie. Nikdy jsem je moc nepoužívala, ale letos mi dycky me dny vyjdou na nějakou cestu... 🙈 kupovala jsem na e-shopu maluna (dříve kalíšek) , jenže teď si začali účtovat kromě poštovného i balne , a je to fakt pálka. Mají něco fajn třeba v DM-ku? Díky předem za tipy!
@ele_nka z dm mám ráda ty jessa nature, potom si kupuju natracare (ty mají třeba v dr max) nebo Eco by naty.
@ele_nka tu znám a používám ráda. Ale jsou prostě situace, kdy potřebuju vytáhnout, vyhodit, vyměnit a jit.
Já taky nedám dopustit na houbu, ale je fakt, že jsou chvíle, kdy to vypláchnutí je problém. Ale neporadím, já snesu jen ty bio tampomy právď z maluny
Já si beru na záchod lahev s vodou a vyřeším si to rovnou v kabince.
Mám ráda tampax s aplikatorem, ale eco moc nejsou.
@ada22 aplikator fakt nepotřebuju, a tampax me nelákají. I tak Díky za reakci.
@mirecka.jaroscakova Aha, dr max me nenapadl, ale mám ho tu kousek, tak asi vyzkouším tam. Natracare jsou v pohodě! Moc děkuji😘💕
Teď se dívám, že je mají i v dm, z Maxe jsem si je vždycky objednávala na e-shopu, nevím, jestli je mají i v lékárně.
Já doporučuji menstruační houbu, mnohem víc eko a mnohem pohodlnější než všechny tampony. 🙂